Gamyklines baltos? :Vvidmukas rašė:o pas man tai baltos sviesos. tai kelia labai gerai nusviecia. kazkiap xenonu manau nereik
PS. klausimas ne i tema - kodel pas tave aprasyme 155Ag, kur dar 3 pametei?

Gamyklines baltos? :Vvidmukas rašė:o pas man tai baltos sviesos. tai kelia labai gerai nusviecia. kazkiap xenonu manau nereik
standartinės halogeninės?vidmukas rašė:o pas man tai baltos sviesos. tai kelia labai gerai nusviecia. kazkiap xenonu manau nereik
pabego trys arkliai :-Dgmc rašė:Gamyklines baltos? :Vvidmukas rašė:o pas man tai baltos sviesos. tai kelia labai gerai nusviecia. kazkiap xenonu manau nereik
tai nori sakyti kad jau baužia? jau yra istatymas?gmc rašė:Tai va ir neskubu. Realiai jau dabar TA nepraleidzia, nros kai kurie dar praeina itikine, kad gamykliniai (turbo foresteriuose gi tokie ir eina). Tai sakiau jei ka prasivarau TA ir deduos - 2m ramu, kol keliuose neprades gaudyt (yra jau tokiu nubaustu).jaroslavas rašė:dar palauk, nedėk. gal po nauju paaiškės dėl xenon
tai ten tris negrus atostogu isleidau. tegul paatostogauja.gmc rašė:Gamyklines baltos? :Vvidmukas rašė:o pas man tai baltos sviesos. tai kelia labai gerai nusviecia. kazkiap xenonu manau nereik
Visada buvo, tik nebausdavo. Eina kaip kiti pazeidimai, bauda 20-40Lt. Yra realiai nubaustu uz tai.jaroslavas rašė:tai nori sakyti kad jau baužia? jau yra istatymas?gmc rašė:Tai va ir neskubu. Realiai jau dabar TA nepraleidzia, nros kai kurie dar praeina itikine, kad gamykliniai (turbo foresteriuose gi tokie ir eina). Tai sakiau jei ka prasivarau TA ir deduos - 2m ramu, kol keliuose neprades gaudyt (yra jau tokiu nubaustu).jaroslavas rašė:dar palauk, nedėk. gal po nauju paaiškės dėl xenon
As su Corsa kai vazinejau su paprastom irgi panasiai maniau. Tada susimeciau xenonus ir supratau, kas yra sviesavidmukas rašė:tai ten tris negrus atostogu isleidau. tegul paatostogauja.gmc rašė:Gamyklines baltos? :Vvidmukas rašė:o pas man tai baltos sviesos. tai kelia labai gerai nusviecia. kazkiap xenonu manau nereik
jo lempos standartines gamyklines ir halogenai gamykliniai. bent jau atostradoj kai isijungiu juos ir artimasias taikelias kaip ant delno
jonas sudejo i visus,dar papildomai paleidau zemyn,o visas lempas kiek yra aisku pagrindiniuose keliuose nenaudoji,o va kur nors kaime ar miske tai ziauriai gerai,ir saugumo prideda,nes puikiai matai toli i sonus :mad:jaroslavas rašė:Vytai, pas tave pagrindiniuose žibintuose nera xenon, ko pergyveni tada
Is esmes turi praleisti, nes originalas.Donatas rašė:na kiek as esu susidures su xenonais, tai i impreza bugaju buvau sudejes zibintus pas juos originaliai stovi xennon, bet blokeliu orig. neturejau, tai apziuros nepraejau, nes nebuvo zibintu apipurskimo, xenonai buvo kinietiski, tai dabar turiu impreza su originaliais xenonais, zibintu apipusrskimo irgi nera, tai sakiau kovosiu iki galo, viskas original, turi praleist!!