Jonas6x6 rašė:tik nepamirškit, kad dujos - sausas kuras. Nesitepa vožtuvai, ir po truputį sėda. O pas subaru nuo 95'ų metų vožtuvai reguliuojami ranka. Aš to nežinojau, nereguliavau. Tai atsitiko, kad prie prancūzijojs sienos pradegė vožtuvas (legacy 2,5 dohc). Grįžau ant 3 cilindrų. Po to karto reguliariai reguliuoju vožtuvus kas 30,000Km. Tik tas malonumas (pas ką 2,5 arba TURBO varikliai) nepigiai kainuoja ~700Lt. Paprsatam ~200Lt. Tai vat verta paskaičiuot kada atsipirks dujos.
O vat darbiniam Lergacy raudonam, arba kaip pas Stentor - iki 95'ų metų - vožtuvai automatiniai, reguliuot nereikia. Todėl ir pirkau tą mašiną darbo reikalams.
Jonai,ten pas jus Kaune tokios kainos, mano turbavykui Alytuje kainuoja 150lt reguliavimas, be to galima(ir rekomenduojama pasistatyti ,,lašelinę",) taip gali tausoti vožtuvus, mano turbavyko sanaudos mieste nuo 12,5l/100km iki 13,5l/ 100km. užmiestįje minant 200km/h 20ltr./100km.
viskas priklauso kaip eksplotuosi,
odraugas jau 160000 su dujomis įmynė, 3 kartai reguliuti vožtuvai, 2005m.2l atmo