Bet parduodi ne tu?jaroslavas rašė:ha geras, tai čia mano dabartiniai. Pažiurėk mano video per yuotube ir bus aišku. Aš juos vertinu už tai kad labai faina valyti nuo sniego, purvo

Naujus ar naudotus emei? Kaip sita kaina?
Bet parduodi ne tu?jaroslavas rašė:ha geras, tai čia mano dabartiniai. Pažiurėk mano video per yuotube ir bus aišku. Aš juos vertinu už tai kad labai faina valyti nuo sniego, purvo
Ne aš. Ne labai patenkintas dėl atsparumo duobėms. Du jau ne kokie, atstatyti kad butu idealus neimanoma. Emiau naujus. Prieš 3 metus kainavo 320 Lt. Tai dabar krizė ir imčiau tik už 200.gmc rašė:Bet parduodi ne tu?jaroslavas rašė:ha geras, tai čia mano dabartiniai. Pažiurėk mano video per yuotube ir bus aišku. Aš juos vertinu už tai kad labai faina valyti nuo sniego, purvoPatenkintas ratais?
Supratau.jaroslavas rašė:Ne aš. Ne labai patenkintas dėl atsparumo duobėms. Du jau ne kokie, atstatyti kad butu idealus neimanoma. Emiau naujus. Prieš 3 metus kainavo 320 Lt. Tai dabar krizė ir imčiau tik už 200.gmc rašė:Bet parduodi ne tu?jaroslavas rašė:ha geras, tai čia mano dabartiniai. Pažiurėk mano video per yuotube ir bus aišku. Aš juos vertinu už tai kad labai faina valyti nuo sniego, purvoPatenkintas ratais?
Bet Team dynamics siaip nera kinietiskas fuflo, turi buti normalus ratai, nors ir neoriginalus.Jonas6x6 rašė:Jaroslavai - galiu tau atstatyti, kad būtų idealūs. laisvai. Ir nebus labai brangu.
to GMC - geriau paieškok naudotų originalių, nuo golf vr6. tikrialabai tvirti ratai, o ir gražių būna. beje, su 205.60 forikas bus itin žemas.
pritariuvicinas rašė:zinant arnolda,siulyciau tuos pacius paskutinius,kur toliausiai stovi.is ju lengvai purvas issivalo,ir padangos tokios dar puse velnio,nevisai asfaltines.o su 17-iniais ir wzikas kai vazinejo,tai skundesi kad sudas
Stenor, ka parduodi?Artūras rašė:
mano tokie, patvarus labai, ir manau forikui graziausi. legasiui gal tikrai tie geltoni, bet kita vertus siemet tomas su geltonais bus, painiosim paskui.
gmc, gal stentorius tau ka parduos is sios kolekcijos
kas cia per teiginysrolkis_J rašė: Ratai gi vasarai, ne offroudui
nes skamba kaip ,,vasara be pokatuskiu"rolkis_J rašė:Sausam asfaltuiGal ne taip pasakiau... tokiu ratu i molyna nekisciau- per grazus