Renkuosi Forester: AT ar MT su palėtintoju? N/A ar Turbo?
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
Re: Dėl Subaru Forester įsigyjimo
Galima bet ką, kad ir taukus pilti, tik kas iš to išeis?
Su baru nuo 1999-tų
-
- Forumo dalyvis
- Auto: ,forester 98 mt,2.0 s-turbo
- Valstybinis numeris: EEE 918
patikek zmogau,noriu kaip geriau motorui,ne kaip pigiau.zinau tik,kad i senesni motora pildamas sintetika meskos paslauga daraiDeimazas rašė:Galima bet ką, kad ir taukus pilti, tik kas iš to išeis?

Jei motoras tvarkingas tai tik sintetiką, jei jau prie pabaigos tai jokia sintetika nepadės...
Su baru nuo 1999-tų
-
- Forumo dalyvis
ne tame juk esme.motoras kaip ir tvarkingas,tik jis jau senesnis,t.y padiles.o padilusiam geriau pusiau sintetikaDeimazas rašė:Jei motoras tvarkingas tai tik sintetiką, jei jau prie pabaigos tai jokia sintetika nepadės...

Nežinau aš į seną turbo imprezą tik sintetinį pilu. jei salnykai jau "pagyvenę" tai sintetika juos visai išplaus ir jei laiku nepatikrinsi tepalo lygio bus kaip Jonas sakė.
Su baru nuo 1999-tų
- evilkas
- Valdyba
- Auto: H6'02, Forester'01
- Mobilus: +37069803843
Kas per stebuklas tas XADO? Pagal aprasyma ir liaupsinima internete, tai kazkas panasaus i anksciau
panasiai reklamuota RVS technologija.
Kazkaip skeptiskai ziuriu i visus panasias reklamas. Juo labiau, kad su RVS esu susidures ir jokio
zadeto pagerejimo nebuvo. Greiciau atvirksciai.
panasiai reklamuota RVS technologija.
Kazkaip skeptiskai ziuriu i visus panasias reklamas. Juo labiau, kad su RVS esu susidures ir jokio
zadeto pagerejimo nebuvo. Greiciau atvirksciai.
Русские называют дорогой то место, где собираются проехать
(Rusai keliu vadina tą vietą, kur ruošiasi pravažiuoti)
- jaroslavas
- Forumo dalyvis
- Auto: Kia e-Soul, Caravelle
- Mobilus: +47 47732451
- Susisiekti:
na aš už Evilka - kas tas Xado?
e-mail: jaroslavas@foresterclub.lt. +4747732451
- evilkas
- Valdyba
Jei kainuotu kelis litus, tada galima butu bandyti. Bet itariu, kad kainuoja panasiai kaip ir RVS, t.y. simtais litu.Jonas6x6 rašė:na tai išbandyk kada savo kailiu.
Aš jau išbandžiau, dabar pilu tėvo mašinai į dėžę, šian supyliau sau į motorą ir į vairo stiprių
Afigenas reikalas
Jara - use google
Bet netgi jei jis kainuotu kelis litus, bandyciau tik tame automobilyje, kuri jau buciau suplanaves ismesti.
Turiu pakankamai patirties bandydamas naudoti RVS zemes ukio technikoje. Kaip galvojate, kodel neseniai ieskojau
seno automobilio su dyzeliniu varikliu? O bandziau naudoti prieda todel, kad buvo perzemas tepalo slegis.
Ir ka manote? Panaudojus ta stebuklinga RVS slegis per kelias dienas krito dar dvigubai (!).
Pakeitus tepala kritimas stabilizavosi, bet vistiek apsidrausdamas pirkau kita varikli kaip atsargini, nes manau, kad
sitas ilgai nelaikys.
Kazkaip mat tos reklamos neitikinamos atrodo. Ir kai kurie teiginiai siek tiek priestarauja fizikos desniams.
pvz. tas, kad sluoksnis auginamas kurnors ibrezime ir cia pat aiskinama, kad sluoksnis susidaro ten kur trintis.
Teiginiai priestarauja vienas kitam. Tame ibrezime tiesiog nera trinties. Toje vietoje jokios detales net nesiliecia.
Trintis yra ten, kur detales pavirsiuje yra iskilimai. Remiantis ju antru teiginiu, butent ten ir turetu augti tas sluoksnis.
O tai reiskia, kad dar labiau padides detales nelygumai.
http://nanoprotec.ua/
va dar vienas rimtas stebuklas varikliams, manau šitas turi pasiteisinti praktikoje `1:
va dar vienas rimtas stebuklas varikliams, manau šitas turi pasiteisinti praktikoje `1:
- Giedrius-Gmc
- Forumo dalyvis
- Auto: VW Passat '08 2.0 TDI DSG
Mano brolis ir keli pazistami jau kelis metus pila Xado tepalus i masina (ne priedus) ir labai patenkint. Vienam kompensatoriai labai garsiai klaksejo, tai po xado tepalu beveik nesigirdi.
Vw Passat'08 2.0 TDI DSG
- evilkas
- Valdyba
Nu tai su tepalais viskas aisku. Tikriausiai tepalai kaip tepalai.Kaip ir Valvoline ar panasus. Bet cia as savo nuomone apie priedus rasiau.gmc rašė:Mano brolis ir keli pazistami jau kelis metus pila Xado tepalus i masina (ne priedus) ir labai patenkint. Vienam kompensatoriai labai garsiai klaksejo, tai po xado tepalu beveik nesigirdi.
- Giedrius-Gmc
- Forumo dalyvis
- Auto: VW Passat '08 2.0 TDI DSG
Supratau. Vienas draugas pyle i deze, bet nepadejo. Gali buti, jog per velai pyle...evilkas rašė:Nu tai su tepalais viskas aisku. Tikriausiai tepalai kaip tepalai.Kaip ir Valvoline ar panasus. Bet cia as savo nuomone apie priedus rasiau.gmc rašė:Mano brolis ir keli pazistami jau kelis metus pila Xado tepalus i masina (ne priedus) ir labai patenkint. Vienam kompensatoriai labai garsiai klaksejo, tai po xado tepalu beveik nesigirdi.
Vw Passat'08 2.0 TDI DSG
mano galva nėra tokio priedo kuris pagydytų bet kokį matorą, vienam pagydo kima išvis niekas nepadeda
-
- Forumo dalyvis
vyrai jopsikimat,i klausima man atsakysit ar ne del tepalu? `1:
- Tomas
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Legacy 2.5 GX Wagon
jei variklio nesmauksi,vaziuosi pensininko rezimu-galima ir pusiau sintetikaturis007 rašė:vyrai jopsikimat,i klausima man atsakysit ar ne del tepalu? `1:
jei jau kartais pavaikysi ji,kad is dusles suodzius prapust-pilk sintetika pvz 5w40
jau ruosiesi truputi paskraidyti pili 5w50
nu jei jau smaugsi motora pastoviai iki redline tai 10w60