bet aš naudoju padėtį "2" arba "1" priklausomai nuo aplinkybių. jei jau tarkim įklimpstu, jungiu tik "1" , kad neperjunginėtų kitų pavarų. šias padėtis rekomenduoja naudoti stačiose įkalnėse/ nuokalnėse tai....aš papildomai dar ir bekelėje

Ieskok geriau 2.5 galingesnis o kuro ima panasiai maloniau vaziuojasi su tokia nereik galvot pries lenkiant,o ka ziuret tai Jonas viska isvardino kas svarbiausia.O del perdazymo tai negi nubraukta iki metalo jei ne tai su spalviniu poliroliu uztusuojaandriusha rašė:sveiki. ruosiuosi pirkt forika ir reikia jusu nuomones. yra du variantai
1. http://www.autogidas.lt/skelbimai/subar ... 05878.html" onclick="window.open(this.href);return false;
2. http://www.autogidas.lt/skelbimai/subar ... 21059.html" onclick="window.open(this.href);return false;
agu apziurejau, vaziavau, abieju noriu.
1.variklis gerai. vaziuokle gerai [nesenai praeita TA] bet kebula reiktu perdazyt akmenukais apdauzytas ir pabraizytas truputi.
2. konfiskuotas uz kontrabanda. TA dar 1.5m galioja. kebulas gerai matoras irgi. iki serviso vaziuot neleido o aiksteleje 5metrus pirmyn - atgal.
klausimas: ka dar reiktu patikrinti pas juos. labiau norisi pirmojo bet kaina gausis perdazius ji tokia kaip antrojo.
Pas mano forika '99 s-turbo irgi stovi viena babina ant kolektoriaus ir aukstos itampos laidai i zvakes. Matyt ne visi s-turbo varikliai ejo su babinom ant zvakiu.Jonas6x6 rašė:truputį nesupratau klausimų, nes sakinys be skyrybos ženklų, bet ką supratau - pabandysiu atsakyti.
Vilmis pakeitė kompą iš esamo į WRX'o, tas kainavo sočiai pinigų ir laiko.
Dėl babinų - pas S-turbo ir XT stovi atskiros babinos tiesiai ant žvakių, be aukštos įtampos laidų.
Pas mane stovi viena bendra babina. o kodėl - niekas ir neatsakys, lygiai taip pat, kaip ir kodėl pas mano forį gale paprasti stabdžiai, kaip tuo tarpu pas standartinį europinį legacy GT (bombą) gale stovi ventiliuojami diskai, ir taip pat atskiros keturios babinos ant žvakių.
Jei kalbant apie non-turbo modelius, dar 2005m yra viena bendra babina, tik jau stovi nebe ant koliko, o už jo.
Nuo 2006 - kai prasidėjo Jaroslavinio foriko era ir jis gavo 2.0 dohc non turbo motorą su kintamom fazėm, irgi gavo atskiras babinas ant žvakių