Moderatorius: tomazas555
nezinau kaip tu skaiciuoji, bet 6.6x8=52.8, o bakas ~63 ar 65... tai kaip ir 150-200 km truksta...tvimm rašė:to hipy.. tai viskas tvarkoj jai 800 pravažiuoji,apie 6,6/100 gaunasi.aš irgi iki lemputės apie800 pravažiuoju. bet artėja žiema ir bus 750 paskui 700 o jai tokia šalta kaip pernai tai, buvo per šalčius ir 600.ko nemėgsta šitas variklis tai šalto oro. turiu įtarimą ,kad kol apšyla šaltą žiemą ,-tai turi didžiulį apetitą.o jai nepašildytai ir važiuotai dar blogiau
uzsipilu pilna, vaziuoju, vel uzsipilu pilna. uzsipiltus antrakart litrus dalinu is kilometru ir gaunu sanaudas... stengiuos isipilt tik uzsidegus lemputei, bet nevisada taip arti degaline buna... kas del traukos, tai kiek suprantu kalbi apie turbo laga (duobe), kol turba neisisuka, tol masina netraukia. jei negaila masinos, bandyk padragint neatleisdamas gazo, bet reik greit sumetyt saibas, tada turetu tos duobes nebut...tvimm rašė:tai tu pats parašei iki lemputės užsidegimo.iki usidegimo pas mane telpa 53 litrai.tai ir skaičiuojam 53 dalyta 8 lygu6,6 .nebent tu turėjai omeny kad 800 pravažiuoji ne iki lemputės usidegimo o iki pilno nulio
nevisai taip... gal koks jonas geriau paaiskintu, bet grubiai: be kokiu 1800 - 2000 apsisukimu turba nezusipucia (neveikia) ir kaskart perjungiant begi nukritus apsukoms reikia laiko kol vel isisuks turbina iki savo darbiniu apsuku ir tas mano pasiulytas draginimo budas turetu jei nevisai, tai bent stipriai ta laga sumazint. o siaip to lago panaikinimui kisamos dvi turbos, derinama turba su kompresorium dar gal kokie navarotai egzistuoja (silpnas as sitoj srity)...tvimm rašė:turbo lagas pas šitą mašina yra maždaug iki 1700 apsukų,o man jau rašiau, taip būna bet kokiam sūkių diapazone.kad ir prie 3000.o kartais būna viskas gerai