Bites, visada toks.
nesu stiprus sitoj srity, bet kai ivedinejo interneta bandem ir kabeliu ir wirelesu, tai Teo zmogelis sake kad toks greitis wirelesui labai geras, o kabeliu atrodo apie 60 ejo... tuoj isprovokuosit temptis kompa prie routerio...Notorious rašė:hipy... hmmm.
Question: How Fast Is 802.11g Wi-Fi Networking?
The "speed" of a computer network is most commonly stated in terms of bandwidth. Network bandwidth, in units of Kbps / Mbps / Gbps, represents a standard measure of communication capacity (data rate) that is advertised on all computer networking equipment.
Answer: The 802.11g standard for wireless networking supports a maximum bandwidth of 54 Megabits per second (Mbps).
Typical Wi-Fi connection speeds are 11 and 54 Mbps. In practice, throughput is about half the connection speed.
Cia is dvieju skirtingu saltiniu info.
O kaip yra is tikruju?matyt priklauso nuo WiFi Standarto... (80x.xxx)
jei sutarty "unlimited", tai kuo grasino ispejime?Notorious rašė:Is tiesu as smarkiai abejoju ar man geresnio interneto reikia :]]]
Cia kiekvienam pagal poreikius. Be abejo, turet gera ir nebrangiai - nera blogai (kaip kad Jarkos)... Bet tarkim jei zmogus neisnaudoja pilnai ineto ir moka po 100+ lt per menesitai...
Tiesa, nezn minejau ar ne. Airijoje yra limitas kiek gali parsisiust duomenuTiekejas UPC (mano) turi didziausia is visu Airijos - 280 GB. NORS sutartyje raso Unlimited :]]]]] (esu gaves ispejima vienasyk)