aš sakiau kad tu dar jaunasNotorious rašė:Sustrumas gi valgyt nepraso... Nesuprantu zmoniu

aš sakiau kad tu dar jaunasNotorious rašė:Sustrumas gi valgyt nepraso... Nesuprantu zmoniu
Tai tau Jonai niekas nieko ir nesako, tau reikia tokio telefono su butent tokiais parametrais ir navarotais kurie padetu darbui ir t.t. tai puiku, tokio ir ieskai. As tik va nesuprantu tokiu zmoniu kurie perka telefus kurie katik pasirode ir yra su visais "pautais" ir t.t.Jonas6x6 rašė:na va, o man būtinai reikia kad BT modemas būtų, pageidautina 3G, ir kad palaikytų excel, ir POP3 paštą.
turejau kazkoki sustra samsung- tevas atidaveNotorious rašė:Sustrumas gi valgyt nepraso... Nesuprantu zmoniu
Dar tris kartus ta pati parasyk... Kabinejasi jis prie zodziu :-]]] Cia posakis toks...jaroslavas rašė:aš sakiau kad tu dar jaunasNotorious rašė:Sustrumas gi valgyt nepraso... Nesuprantu zmoniukad tau atrodo kad tu viska supranti
o tai su blackberry negali 3-ju el pastu susideti? pas mane 4 el pasto dezutes, skype, FB pastoviai ijungta...ArunasV rašė:Įsikišiu ir aš.
Darbinis telefonas pas mane yra BlackBerry, nepakeičiamas daiktas jei reikia dirbti su el. paštu ypač "enterprise" lygio kompanijoje. Ilgai laiko baterije, greitas naudojimas, pr. įranga dirba be klaidų. Minusai, brangūs Bitęs planai, neaiškus duomenų perdavimo principas (tą patį jau minėjo kolega ankstesniame atsakyme). Kadangi man reikia tikrinti 3 asmenines pašto dėžutes, savo reikmėms naudoju HTC Hero, kuris šiuo metu remontuojamas (nebe atlaikė ketvirto kritimo ant žemės), jei greitu metu sumastysiu keisti tai keisiu į HTC DesireZ su išstumiama klaviatūra. Na bet čia gal pas mane vieną tokie poreikiai, nes el. laišku rašau daugiau nei SMS'ų. Visų taip vadinamų išmaniųjų telefonų problema yra ta, kad jie labai trapūs ypač iPhone 3-ios kartos ir ankstesni. Nuo smūgio išsikalibruoja "digitaizeris", daiktas kuris atsakingas už lietimo funkciją. Taip kad brangūs kolegos, čia jums ne nokia 1100 kurį gali išmesti iš 5-o aukšto, nusileisti žemyn susirinkti ir toliau naudotis.
žinoma kad galima, aš tik paminėjau kad būtent naudoju išmanųjį telefoną, todėl kad jis patogus. Jei nebūtų žiaurios kainos imčiau BlackBerry Torch. Tobulas telefonas.vilmis78 rašė:o tai su blackberry negali 3-ju el pastu susideti? pas mane 4 el pasto dezutes, skype, FB pastoviai ijungta...ArunasV rašė:Įsikišiu ir aš.
Darbinis telefonas pas mane yra BlackBerry, nepakeičiamas daiktas jei reikia dirbti su el. paštu ypač "enterprise" lygio kompanijoje. Ilgai laiko baterije, greitas naudojimas, pr. įranga dirba be klaidų. Minusai, brangūs Bitęs planai, neaiškus duomenų perdavimo principas (tą patį jau minėjo kolega ankstesniame atsakyme). Kadangi man reikia tikrinti 3 asmenines pašto dėžutes, savo reikmėms naudoju HTC Hero, kuris šiuo metu remontuojamas (nebe atlaikė ketvirto kritimo ant žemės), jei greitu metu sumastysiu keisti tai keisiu į HTC DesireZ su išstumiama klaviatūra. Na bet čia gal pas mane vieną tokie poreikiai, nes el. laišku rašau daugiau nei SMS'ų. Visų taip vadinamų išmaniųjų telefonų problema yra ta, kad jie labai trapūs ypač iPhone 3-ios kartos ir ankstesni. Nuo smūgio išsikalibruoja "digitaizeris", daiktas kuris atsakingas už lietimo funkciją. Taip kad brangūs kolegos, čia jums ne nokia 1100 kurį gali išmesti iš 5-o aukšto, nusileisti žemyn susirinkti ir toliau naudotis.
Del sito navaroto as saviskei noskei 1100 jau kelis virselius pakeiciau :sorry:Dalius rašė:Aš naudoju Nokia 3310,el.pašto neatidaro,bet alaus butelį tai puikiausiai