Kas yra KALIDAjaroslavas rašė:na pirma perskaityk mano postus, o tada spresk
O dėl rašybos - tegul rašo bent lietuviškom raidėm. o kalidų turi visi
ir dėkui už supratinguma

Kas yra KALIDAjaroslavas rašė:na pirma perskaityk mano postus, o tada spresk
O dėl rašybos - tegul rašo bent lietuviškom raidėm. o kalidų turi visi
ir dėkui už supratinguma
Cia lyg ir pats sau priestarauji Jara...jaroslavas rašė:Vytai joptv..tepalo atitikimas priklauso ne tik nuo to kas knygutėje ir nuo to kaip važinėji, oro sąlyguvicinas rašė:tiesiog atsiversk knyga ir ten rasi parasyta,koks tepalas jam tinkamas :mad:
+1 :mad:hipy rašė:jaroslavas rašė:na pirma perskaityk mano postus, o tada spręsk
O dėl rašybos - tegul rašo bent lietuviškom raidėm. o klaidų turi visi
ir dėkui už supratingumą
Butu vasara tai siulyciau pasikeist, bet dabar saltasis sezonas tai atvazinek ir pasikeisk i tinkama.vidmukas rašė:na gerai. o jei įpiltas yra tepalas, kuris yar netoks kaip knygutėj.
tarkim pas man įpiltas 0w30, tėvas sau pylė į outbeką ir man įpylė.
tai db man jį išleist ir pasikeist į 5w40 ar atvažinėt iki keitimo laiko ir tada pasikeist į tinkamą?
Tai gal tada jau laikas būtų tuos salnikus pasikeistituris007 rašė:tai va va,jei pilsi 0w arba 5w,o salnykai pratekes,bet vistiek pilsi,nes taip instrukcija sako,td jau su galva negerai
na ka pratiesiamKinsas rašė:Jaroslavai, tarkim kai tavo auto prabėgs 200tūkst. tu vistiek laikysies gamintojo rekomendacijų?
Ar gamintojas/garantinis servisas yra nurodes iki kokio kilometražo reikia pilti būten 0W, o nuokokio 10W arba 15W...
Kaip suprantu negalioja jokie dėsniai, niekas nedyla subaru variklis amžinas pilant 0W tepalus
Atsakau Kinsui:aroslavai, tarkim kai tavo auto prabėgs 200tūkst. tu vistiek laikysies gamintojo rekomendacijų?
nėra nurodės iki kokio km. bet nurodo - žr. auksčiauAr gamintojas/garantinis servisas yra nurodes iki kokio kilometražo reikia pilti būten 0W, o nuokokio 10W arba 15W...
o tu pasidomėk ka reiškia šis pirmas skaičius (na iki W). Aš jau rašiauKaip suprantu negalioja jokie dėsniai, niekas nedyla subaru variklis amžinas pilant 0W tepalus
jaroslavas rašė: na ką pratesiam![]()
po pertraukos, gal daugelis iš mano oponentų apsigalvojo, suprato mano nuomonę![]()
Atsakau Kinsui:
jei mano bus prebėg-ęs,-usi virš 200, virš 300 tūkst. km aš laikysiuos gamintojo rekomendacijų. Ir tose rekomendacijose neradau kad kažkas turi keistis km bėgant. Bet žinau, kad pagal teoriją reikėtų pilti didesnio klampumo aukštoje temperatūroje alyvą, t.y. skaičius po W, bet tikrai negalima išlįsti iš auto gamintojo duotų ribų. tai pvz dabar W30, tai kai bus 200000 pilsiu W40.
dar knygoje rašo - jei auto eksploatuojamas karšto klimato sąlygomis ar su didele apkrova reikia naudoti 10W-50, 20W-40, 20W-50. va kada reikalingi didesni pirmi skaičiai (iki W).
nėra nurodęs iki kokio km. bet nurodo - žr. auksčiau
o tu pasidomėk ką reiškia šis pirmas skaičius (na iki W). Aš jau rašiau
Dar pabaigoje tašką pamiršai padėti...hipy rašė:pratesiam, tai pratesiam:
jaroslavas rašė: na ką pratesiam![]()
po pertraukos, gal daugelis iš mano oponentų apsigalvojo, suprato mano nuomonę![]()
Atsakau Kinsui:
jei mano bus prebėg-ęs,-usi virš 200, virš 300 tūkst. km aš laikysiuos gamintojo rekomendacijų. Ir tose rekomendacijose neradau kad kažkas turi keistis km bėgant. Bet žinau, kad pagal teoriją reikėtų pilti didesnio klampumo aukštoje temperatūroje alyvą, t.y. skaičius po W, bet tikrai negalima išlįsti iš auto gamintojo duotų ribų. tai pvz dabar W30, tai kai bus 200000 pilsiu W40.
dar knygoje rašo - jei auto eksploatuojamas karšto klimato sąlygomis ar su didele apkrova reikia naudoti 10W-50, 20W-40, 20W-50. va kada reikalingi didesni pirmi skaičiai (iki W).
nėra nurodęs iki kokio km. bet nurodo - žr. auksčiau
o tu pasidomėk ką reiškia šis pirmas skaičius (na iki W). Aš jau rašiau