O forsuojasi turbut pastorinus ten tokia saiba

http://img.photobucket.com/allbums/v731 ... G_2597.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Trumpesnis, daugiau ar mažiau perspektyvių galimybių paliko mane - atskiras rankinis stabdis. Ieškojo, aš maniau, raštuotos - dvi automobilių stovėjimo stabdys - ir unaesthetic gemorno, ir aš kameros jungiklis, vienoje kraštinėje padėtyje - kairiojo rato stabdžių, kiti ekstremalūs - dešinysis ratas, centras - abu ratus. Kažkur pusantrų metų senumo idėja. Iš viso - nenaudokite. Tiksliau, kad parodė tyrimas. Pirmasis - tai nėra patogu. jautis, sukibimas, dujų langelį, plaktukas - visi tuo pačiu metu, be ilgo mokymo ir patirties per pirmąjį ir turėjo kitą žvilgčioti ar veidrodėlių žiūrėti žemyn ratas praslysta kairėn arba dešinėn. Na tai tarkime hersnim gali ir povykobluchivatsya. Dėl antrojo ir labiausiai nemalonus siurprizas - inter-ašies užraktas stoka, gerai, tommy išspręsta, tačiau mechanikai ir pasaloje. Jis atrodo taip. Pavyzdžiui, jūs galite pradėti judėti šiek tiek atkūrimo ir įstrižai ..- diagonalka, vienas priekinis ir vienas galinis pavažas .. raštuotas ką galinio kairę arba į dešinę .. perėjo ant jo rankinis .. kaip spaustų kairėje ... manau, rotacija turi nuėjo į dešinę ir automobilis buvo, Hurt, visi rotacija eina į rato, kuris jau traukos, dešinėje ant priekinio teise ... ir tu ir stendas ... Kaip rezultatas, senamadiškas, atsargines kopijas, priekyje, išplitimą, o su kai bandymas skristi šiuo kosogorchik rūšiuoti.jaroslavas rašė:per google versk. Info verta demesio, ir žmogus parašė iš savo patirties
tai jis ten isivede atskirus rankinius ir per veidrodelius ziuredavo kuris ratas prasisuka, bet tipo neveike taip kaip norejo, o ir naudot nepatogu...SubaruLT rašė:Skaitau ir nieko nesuprantu :-D Bet beskaitant atsiminiau tevo pajera su trumpais rankinio troseliais. Tai budavo taip. Kai tiltas susivercia, rankinio trosas pertrumpas, todel tas ratas kuris kyla nuo zemes yra sustabdomas rankinio. Tai zinokit vaziavo gan gerai. Nes va vos ratas pakildavo i ora, jis iskart budavo pristabdomas rankinio, ko pasekoj dalis jegos nueidavi i rata kuris prispaustas prie zemes
Naujiems gal ir nesijaucia, o truputi pagyvenusiems daugumai jauciasi. As irgi tapati pastebiu. Kartais ant slidumos dar ir mestelna gala tuo metu.Justas81 rašė:Tai cia kazkas blogai ar taip turi buti?