Aš jau rašiau kad žiemos sezonui labai tinka. Dabar jūsų eilė

[/quote]bet tikrai ne 0w kazkiek
Gerai, nereiks beprasmiskai gincytis, nes mes rasom beleka, esam ryzi ir mes visiskai nieko neismanom ir nemokam.jaroslavas rašė: I tokius komentus kaip Eimazz ir kiti - net nežiurėsiu, tik rašote bile ka parašyti. Rolis7 rašo su faktais ir svariais irodymais
Justai davai taip- jei rašai kad netinka, matei daug varikliu, parašyk kodėl netinka? be plepalu. Ir aš tau irodisiu kad esu teisus.jaroslavas rašė:bet tikrai ne 0w kazkiek
aš jau rašiau, buk geras skaityk visus postus kad tinkamai parašyti šioje temoje. Tiesa tai visu problema - pamato viena postą ir varo nesamonesJustas81 rašė:Jaroslavai kas pas tave subaru forester knyguteje parasyta?kokius tepalus reik pilti? bent tai parasyti gali?
Rolis7 ????[/quote]Remis7 rašė:Justai davai taip- jei rašai kad netinka, matei daug varikliu, parašyk kodėl netinka? be plepalu. Ir aš tau irodisiu kad esu teisus.jaroslavas rašė:bet tikrai ne 0w kazkiek
I tokius komentus kaip Eimazz ir kiti - net nežiurėsiu, tik rašote bile ka parašyti. Rolis7 rašo su faktais ir svariais irodymais
kokia išvada?jaroslavas rašė:
alyvos prie -22
pilnai užtenka 3 varianto 5W-30 (arba 5W-40).jaroslavas rašė:
alyvos prie -22