Renkuosi Forester: AT ar MT su palėtintoju? N/A ar Turbo?
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
- Tankystas
- Forumo dalyvis
- Auto: Vagen traktor 4x4
Re: AT su paletintoju ar be?
Bet tai tarkim man reikia iš vietos išjudinti priekabą 3,5 tonos. Su MT ir paletintoju suprantu - jungi paletinta, pirma saiba ir kocioji, ysibegeji iki kokio 40 km/h, issijungi paletinta ir vaziuoji paprastais begiais.
Tai paskaicius apie AT veikima, darau prielaidą, kad analogiskom sąlygom su AT jungi I (kad neyjungtu aukstesnio) ir mini tapkę? Kai pagauni razgoną, stumi ant II? Ar nesudega diskeliai ten toj dezej?
Tai paskaicius apie AT veikima, darau prielaidą, kad analogiskom sąlygom su AT jungi I (kad neyjungtu aukstesnio) ir mini tapkę? Kai pagauni razgoną, stumi ant II? Ar nesudega diskeliai ten toj dezej?
-
- Forumo dalyvis
- Auto: 2 forester`iai, 2 legacy`iai
- Valstybinis numeris: DHP 345
- Mobilus: +37065063615
- Susisiekti:
man su legasiu 2,5 AT labai patiko tempti TOYOTA HIACE, jokio ratu prasikasimo, jokio trukciojimo perjungiant begius, ne taip kaip su MT is vietos kasasi, po to vel kol perjungi kita pavara...
Forester MY01,(bus 2.5l ???AG 5/6?MT), Legasy MY05 2,5 AT, Forester MY98 J6, MP 07, NP 06.
+37065063615
+37065063615
- evilkas
- Valdyba
- Auto: H6'02, Forester'01
- Mobilus: +37069803843
As manyciau, kad 3.5t. raizyta vietove geriausiai tiktu MTZ-82 arba MTZ-80 is bedos. Subarui priekaba iki 1000, nu gal 1500 kg. Zinoma nieko jam neatsitiks, jei karta ar du i metus timptelsi ta MTZ uzvesdamas ant buksyroJonas6x6 rašė:Ne Subaru reikia tokiems darbams..... Vienas dalykas - svoris jo per mažas, ta priekaba nustums jį nuo mažiausio kalniuko, kitas dalykas - net mašinos pakaba tam netinkama - amortikus sulankstysi itin greitai, trečias - nei AT nei MT sankabos nelaikys tokių perkrovų, ir ketvirtas dalykas, tokią priekabą patemptų nebent turbininis 2,5 daiktas, bet ir jo sankabą užmuši itin greitai.Tankystas rašė:......Bet tai tarkim man reikia iš vietos išjudinti priekabą 3,5 tonos. .........
Aš siūlyčiau imti pajero su 2,8 turbo dyzeliu, arba dar galingesnį.

Русские называют дорогой то место, где собираются проехать
(Rusai keliu vadina tą vietą, kur ruošiasi pravažiuoti)
(Rusai keliu vadina tą vietą, kur ruošiasi pravažiuoti)
- henyte
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester
- Valstybinis numeris: FAR 102
- Mobilus: +37061434100
Re: Forikas buksuoja
buvau pas Geda subaritoj sake sankaba greiciausiai uzkepe del to blokuojasi deze ir ant I ir II pavaros nevaziuoja. reikia deze keisti, Gedas sake kad tinka dezes nuo 1993 iki 1998 metu nuo legacio ir nuo foriko. gal kas zinot ar tikrai nuo legacy tinka? pas mane 2,O litrai 92kW tai ar tintu nuo legacio 2,5?
Subaru Forester 2,0AT, 98m.
subaru visada pirmyn!!!niekada nesustok!
- azart
- Forumo dalyvis
As patarciau apsilankyti kur kitur pas Rse ar kitus. Del sventos ramybes pasitikrint ir turet kelias nuomones nei iskart keist deze...
Impreza Station Wagon II '02 125HP
"...у действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла, а при ускорении слёзы восхищения должны стекать по щекам горизонтально в направлении ушей..." Вальтер Рёрль
"...у действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла, а при ускорении слёзы восхищения должны стекать по щекам горизонтально в направлении ушей..." Вальтер Рёрль
- henyte
- Forumo dalyvis
- Valstybinis numeris: FAR 102
- Mobilus: +37061434100
Jonas6x6 rašė:jei pas Tave yra išorinis pavarų dėžės filtras, tuomet išvardintos dėžės netinka.henyte rašė:buvau pas Geda subaritoj sake sankaba greiciausiai uzkepe del to blokuojasi deze ir ant I ir II pavaros nevaziuoja. reikia deze keisti, Gedas sake kad tinka dezes nuo 1993 iki 1998 metu nuo legacio ir nuo foriko. gal kas zinot ar tikrai nuo legacy tinka? pas mane 2,O litrai 92kW tai ar tintu nuo legacio 2,5?
jei išorinio filtro nėra - tuomet techniškai tinka, bet gali prastai važiuoti, nes šiek tiek skiriasi vidaus elektra
Kitas dalykas, skiriasi USA ir EU dėžės.
tai isvada kokia?
reikia nuo foriko ieskoti?
nuo usa netiks?
kur pamatyti ta filtra?
dekui uz atsakymus
Subaru Forester 2,0AT, 98m.
-
- Pasyvus skaitytojas :)
- Auto: '03 XS 2,5 AT
Re: Rekomenduokit forika
Dėkoju visiems už pasiūlymus. Įsigijau forumiečio '03 forika XS 2,5 atmo AT. Tikiuosi važiuot ir dažnai negest 

groteles pardaviau kartu su foriku
unNick smagios ziemos ir saugaus kelio! sodyba dabar tikrai pasieksi.

unNick smagios ziemos ir saugaus kelio! sodyba dabar tikrai pasieksi.
-
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester 2.0 Turbo A/T
Ir aš pabandysiu čia parašyti, gal kam bus įdomu:
Neskubiai ieškau Foresterio. Šiam momentui skiriama suma yra apie 10.000 LTL. Jei automobilis būtų kažkiek brangesnis (pvz. apie 2.000 LTL), sutikčiau pirkt ir išsimokėtinai (per 2-3 mėnesius galutinis atsiskaitymas būtų), jei šeimininkas sutiktų taip.
Svarbiausias kriterijus - techniškai tvarkingas. Spalva nelabai svarbu, bet kuo baltesnis, tuo geriau. Komplektacija nesvarbi. Atviras įvairiausiems pasiūlymams (AT, MT, 2.0, 2.0Т, 2.5).
Neskubiai ieškau Foresterio. Šiam momentui skiriama suma yra apie 10.000 LTL. Jei automobilis būtų kažkiek brangesnis (pvz. apie 2.000 LTL), sutikčiau pirkt ir išsimokėtinai (per 2-3 mėnesius galutinis atsiskaitymas būtų), jei šeimininkas sutiktų taip.
Svarbiausias kriterijus - techniškai tvarkingas. Spalva nelabai svarbu, bet kuo baltesnis, tuo geriau. Komplektacija nesvarbi. Atviras įvairiausiems pasiūlymams (AT, MT, 2.0, 2.0Т, 2.5).
-
- Forumo dalyvis
Toks klausimas atsirado. Eksportinis, "australietiškas" variantas, išskyrus slenksčius ir priekinį "lanka", kokie dar būtų + ir - lyginant su europietišku modeliu?
Ir dar, gal Vilniuje atsirastu geras žmogus su pirmuku paprastu dvilitriniu Foresteriu, su kuriuo būtų galima pravažiuoti keliolika km autostrada, kad pažiūrėt, kaip jis jaučiasi įvairiuose (man įdomiuose) greičio rėžimuose. Ačiū.
Ir dar, gal Vilniuje atsirastu geras žmogus su pirmuku paprastu dvilitriniu Foresteriu, su kuriuo būtų galima pravažiuoti keliolika km autostrada, kad pažiūrėt, kaip jis jaučiasi įvairiuose (man įdomiuose) greičio rėžimuose. Ačiū.
-
- Forumo dalyvis
Kalbu apie tokį variantą:Jonas6x6 rašė:australietiškas bus dešiniapusis vairas
http://auto.plius.lt/skelbimas/lengviej ... id-1121594" onclick="window.open(this.href);return false;
Šitas foris labai labai dažnai stovi šalia centro poliklinikos, mažoje aikštelėje štai nuoroda norintiems apžiūrėtiVirgis75 rašė:Kalbu apie tokį variantą:Jonas6x6 rašė:australietiškas bus dešiniapusis vairas
http://auto.plius.lt/skelbimas/lengviej ... id-1121594" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- Forumo dalyvis
Turbūt dėl to ir pardavinėja :-DMarkuz rašė:Kaina "sio sezono" ... ir pelenine pilna
O jei rimtai, tai manau, kad kaina gal kokiu 1000 būtų mažesnė ir taptų normali. Juk visos padangos, purkštukinės dujos. Ar ne taip?
-
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Legacy IV
- Mobilus: +37062795851
Matai, normali kaina yra tokia, kiek tas automobilis kainuoja savininkui arba už kiek jis sutiks jį atiduoti, bet visada reikia skambinti ir bandyti protingai derėtis.
Ta normalios kainos kartelė sezono metu šiek tiek pakyla
savaitgali truputi teko pasivažinėti su draugės Toyota Yaris, tai spjaudžiausi į visas puses, nes jau tikrai buvau pamiršęs kaip yra sunku įvažiuoti į prisnigtą kiemą arba apledėjusį kalniuką 
Ta normalios kainos kartelė sezono metu šiek tiek pakyla