Nusipirko rankinuka, db reik sukneles prie jo

plepysRobertino rašė:aga, panasiai :-D Su Jaroslavu ir jo zmona dalyvavo laidoje tai vat pasisieke. vienas kompas jau yra su internetu, tai nesinori atsisakyti. ieskau papildomo
O tai blin, kada ta laida rodys? ar jau praziopsojau?jonas72 rašė:plepysRobertino rašė:aga, panasiai :-D Su Jaroslavu ir jo zmona dalyvavo laidoje tai vat pasisieke. vienas kompas jau yra su internetu, tai nesinori atsisakyti. ieskau papildomostaigmenos nebus.....
Nu jptvm tai cia jau tipo labai prastas kompas? Nu nafik...vicinas rašė:Dabartinis aparats yra DELL,Intel(R)Core(TM)2 Duo CPU;T8100, 2,10GHz; 2GB RAM; GeForce8600M GT,128bit; 512MB (256MB Dedicated)
reiketu stipresnio aparaciuko,gal kas kokia minti pamestu
surinkt naują?vicinas rašė:na kazkaip jau jis pradeda man streikuot ir daznai lagint,tai paliksiu namie vaikams,damusinet,o sau reiktu galingesnio
Kada paskutini karta Windoze buvo perrasyta? Kiek programu pasileidzia kompui pasikrovus?vicinas rašė:na kazkaip jau jis pradeda man streikuot ir daznai lagint,tai paliksiu namie vaikams,damusinet,o sau reiktu galingesnio
Windozes perrašymas turi laaabia mažą efektą greičiui. Su Win XP prasėdėjau 5 metus, po perrašymo jokio iįpūdingo pagerėjimo nepajutau. Dabar sėdžiu su septintukę, nes kompas naujasNotorious rašė:...
Kada paskutini karta Windoze buvo perrasyta? Kiek programu pasileidzia kompui pasikrovus?
Aha, tai turbut tavo rankos 'tiesios'. Esu mates kaip zmones per savaite sistema taip 'apkrauna' sudais, kad po to ir kompas kaip mano letai dirbtu.ArunasV rašė:Windozes perrašymas turi laaabia mažą efektą greičiui. Su Win XP prasėdėjau 5 metus, po perrašymo jokio iįpūdingo pagerėjimo nepajutau. Dabar sėdžiu su septintukę, nes kompas naujasNotorious rašė:...
Kada paskutini karta Windoze buvo perrasyta? Kiek programu pasileidzia kompui pasikrovus?