ArunasV rašė:Tu esi matęs, o aš turiu tokių klientų :-D
Tai supranti ka turiu omeny :] As irgi kalbejau apie klientus...
vicinas rašė:na kad tikrai stengiuosi neapkraut sistemos,visas nenaudojamas nuorodas laikau atskirame aplanke,todel isikraunant sistema dirba minimaliai.Be to reguliariai valau visa duomenu baze.Naudoju programeles Revo Uninstaller,kuri turi nemazai kompo valymo ir nereikalingu failu salinimo galimybiu,o taip pat periodiskai viska pravalau su CCleaner.Be to reguliariai viskas valoma su windowsu valymo irankiais ir defragmentuojama.Deja tai mazai kuo padeda.Visai nesenai,kai baigiau darba ir uzdariau monika,po valandos pastebejau,kad visas kompas ikaites kaip elektrine plytele

tikrai kazkas nenormalaus.Na o su zaidimais isvis liudna,sakykim Crysis2 jau nepaveza,net isjungus 3D rezima

.Diskavedis taip pat daznokai ilgai iesko disko,zodziu laikas keist ir ner ka ten ieskot smegenu po uzpakali

Krutai tu cia.... Matai jis nori, kad Crysis2 veiktu ant paprasto laptopo ir dar normaliai :-] Dream about it. Gal koks AlienWare ir patemptu ta geima be problemu :]
P.S. Nukrypstant nuo temos. Crysis2, bent jau demo versija - daug geriau padaryta optimizacijos terminais. T.y. grafika tokia pati grazi (jei ne grazesne) BET kompas tuo pat metu nera prievartaujamas. Man pvz Crysis ant max dziunglese stabde kazkiek (ne svelniai judejo viskas), o Crysis2 online ant max - ore. TACIAU, Demo versija yra su Dx9, ne 11... Tad manau dar neaisku ar viskas OK bus su mano PC. O siaip - Crysis2 nelb man :> Medal Of Honor idomesnis (online)
jaroslavas rašė:kai paš suprantu notebook nepritaikyti žaidymams
Visokiu yra. Yra ir geimams pritaikytu :-]