Labai paprastos - Statolias duoda 10ct, lukoilas - 5ct, o jei turi ne lukoilo o maximos kortelę - nuolaidos išvis negauni, kortelėje privalo būti tam tikras pinigų kiekis, kurį vietoj nuolaidos ir nuskaičiuoja.
Kitas dalykas - suskystintas dujas lukoilas parduoda savo, ir jos - jau praktika rodo gal 8 metų - gerokai prastesnės. Propano/butano santykis ir jose esamo vandens kiekis.
Kalbant apie lukoilo dyzelį - mano patrulis nuolat su juo užšaldavo, kai tuo tarpu su Statoilo ar NEstės - niekada.
Keli pažystami, dirbę lukoile dujų užpylėjais pasakojo, kad į dyzelį žieminius priedus lukoilo darbuotojams yra pavesta pilti patiems, atsižvelgiant į orą, kai tuo tarpu statoilas žieminį kurą užsako tiesiai iš mažeikių naftos.
Ir paskutinis argumentas - mažiausiai noriu rusams duot uždirbt
Mano atsakyme visos tos pacios priezastys, kurias issake Jonas + dar pazistamu is servisu su uzsalusiu Lukoilo kuru patirtis... Tiesa kai vazinejau dujomis, tai man EMSI daugiau suvalgydavo nei Lukoilo, bet skirtumas labai jau nezymus.
linasykas rašė:O as pastovej pilu Lukoile 95 ecto benzina, o nuolaida ir su maxsimos kortele gaunasi tik reliai vietoj 10ct duoda 7ct, nes nuskaiciuoja dali seniau to nebudavo. Dabar bakas tusteja, tai ryt i kokia cia degaline vaziuoti , kur geriausia
O Ventus ir Orlean ne ta pati degaline
As rekomenduoju Neste - kaina maziausia, o kuras tikrai geras. Statoilo kuras irgi geras, bet kaina didziausia.
Niekada savo gyvenime nepirkite trijų dalykų, o kad lengiau atsimintumėte juos galite užsirašyti atsitiktine skaičių seka:
1. Prancūziškos mašinos.
2. Prancūziškos mašinos.
3. Prancūziškos mašinos.