techniniai klausimai ir atsakymai, eksploatacija ir t.t. apie Jūsų Subaru Forester
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą: topic2881.html
sveiki :sorry: pas mane forikas 2.5l benzas/dujos amerikonas 98m. ilgiau pastovejus ilgesni laika uzkurus auto su benzu dirba gerai bet su dujom krenta apsukos ir gesta variklis. bet susilus varikliui kai ausinimo skiscio tem kyla iki puses su dujom dirba gerai patarkit kame problema?(pirmas auto su dujom, pries tai 10metu turejau tik dizelius). :mad:
aciu1
evilkas rašė:Geriausias sprendimas butu tiesiog nuvaryti automobili pas dujininkus.
butu gerai bet i vilniu galesiu nuvaziuti tik kita savaite givenu pabradei iki vilniaus 50km, o ir laiko turiu tik iseiginem. ir noriu zinoti kame gali buti beda kad nekabintu makaronu todel ir klausiu jusu nuomones, gal kam buvo tok atveis kaip pas mane `1:
Neparasiai,kas per dujos pas tave. Ar bent pacios i dujas persijungia,ar tu jungi? Paprastai,kad dujos gerai veiktu, reduktorius turi susilt,bent iki 20-30 laipsniu,tai kazkiek uztrunka.
Laivas uoste yra saugus,bet juk laivai statomi ne tam. John A.Shedd
Pas mane ant BMW kartais taip būdavo, bet užtekdavo užgesint mašiną ir vėl užvest, ir apsukos būdavo normalios. Bet tai būdavo tik kokį kartą per mėnesį...
paemiau masina uz skola duju irangos nezinau,yra migtukas kuriame trys poz.benzas/dujos, dujos, benzas. i dujas persijungia pakielus apsukas iki 2500. ant balono ne labai kas matosi
tai jei tik susilus isijungia,aiskiai bus reduktorius kaltas,gal ten kokios slangos i ji einancios pasikimse,uzkures pabandyk paciupineti ji,patikrinti,kaip greitai jis susyla
jo.šlanginės paprastos dujos...turėjau 4 auto su tokiom.subaru 3 tik,tai pirmasis legacy nesušiles iki darbinės temparaturos išvis nesikurendavo ant laisvu apsuku,trasoje važiuodavo ir šaltas,kiti 2 tiek kurėsi šalti ant duju tiek kurenosi be problemu ant laisvu apsuku...