Audio/Stereo/Car-Fi sistemos.

Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
EDDIE
Forumo dalyvis
Auto: Forester S-Turbo
Mobilus: +370 6879615

Re: AUDIO

Standartinė EDDIE »

O vis del to yra tema apie audio foresteryje!!!!
Moderatoriai, pratrynkite sia tema :sad:

O Arturas, tai cia panasiai kaip Erikas is SK. Raso del to kad pakelti postu skaiciu :-D
Forester S-Turbo, Trek Remedy 2010, Specialized FSR
Vartotojo avataras
m@k@s@s
Forumo dalyvis
Auto: Subaru Forester 2.0 MT 98
Susisiekti:

Standartinė m@k@s@s »

Iš išsiklijavau duris iš vidaus, pasidariau podiumus iš 18mm ploštės ir susidėjau Alpine 16-tukus į duris, tweterius ir crosus. Skirtumas palyginus su originaliom kolonkėms - didžiulis :) Kada nors dar bus stipriekas ir 10' blynelis gale. Dėžę jau susikaliau - 27l tūris gavosi. Stovės bagažinės kampe tiesiai po bagažinės užuolaida.
Vartotojo avataras
EDDIE
Forumo dalyvis

Standartinė EDDIE »

Vladimiraz rašė:gera tema, gaila, kad sis mod'as vis maziau populiarus pas mus.. ar melomanu mazeja, ar pinigu :)

priespaskutinej masinoj, 5 bemse turinge veziojausi 400w kenwooda su uzdara deze, vidutinioka toki, stipriakas lempinis, jau nepamu pavadinimo, 4 kanalai, i prieki 2, subui tiltas. magas pioner 6 ar 7 kl, maga paslepiau standartineje vietoje po medeliu, snuki isvedziau i kaire paneles puse, kur jo nesimato, kad butu patogu naudotis - pultas. izoliacijos nedariau, bo bemse ji ir taip labai gera. rezultate - neblogas bumsejimas uz prieinama kaina :) deje melomaniskam rinkiniui taip niekad ir nesusiruosiau, vis laukiau, kada nuspirksiu gera masina, i kuria nebus gaila ideti gera aparatura...

taciau prioritetai keiciasi, dabar masinoje isvis radijos klausausi.. senatve gal ateina :valio:
Vakar isidejau Infiniti i prieki, nu taip sauniai susidejo,kad negalejau patiketi.
O kas labiausiai man patiko, kad nereikejo nuimineti visu dureliu apmusimu :valio: Aplink koloneles dangtelis su pirssciukais nusieme ir kolonele visame grazume :)
Galesiu tau Vladimirai koki vakara pademonstruoti, skirtumas nuo Stock, akivaizdus :sad:
Vartotojo avataras
EDDIE
Forumo dalyvis

Standartinė EDDIE »

Pas mane sena mege ideta, Pioneer su kasete, bet yra 6CD changeris. Kiek uz ji galima gauti pinigu kazin???
Noriu isideti Vieno CD
Vartotojo avataras
jaroslavas
Forumo dalyvis
Auto: Kia e-Soul, Caravelle
Mobilus: +47 47732451
Susisiekti:

Standartinė jaroslavas »

trinti?
e-mail: jaroslavas@foresterclub.lt. +4747732451
Vartotojo avataras
jaroslavas
Forumo dalyvis
Auto: Kia e-Soul, Caravelle
Mobilus: +47 47732451
Susisiekti:

Standartinė jaroslavas »

KADA IŠMOKSIME SKAITYTI POSTUS? nusibodote
paima , paskaito paskutini posta ir klausia. Jonai kas yra?
e-mail: jaroslavas@foresterclub.lt. +4747732451
levka555

Standartinė levka555 »

Jonas6x6 rašė:paieškok mano legacy aprašo, ten nuodugniai surašyta :)

Foresteryje priekyje polk audio momo mm6, stiprintuvas macrom st2,100, radija alpine iva310
as is savo legacy irgi tokius jamsiu lauk ir desiu i forika. norejau paklaust ar darei podiumus ar i standartines vietas kisai? beje klausimas visiems - kokius bosus naudojat universaluose?( atsakymas man rupi mazdaug toks - uzdara ar atvira deze ir dezes dydis, na bent jau turis). man tai svarbu nes noriu taupyti bagazines vieta todel labai domina uzdaro tipo dezes. be to butu idomu pas kanors paklausyti kaip groja. legacy pas mane apginkluotas JBL su fazoinventorine deze. sedane jauciamas didelis velavimas bet bent per sedyne prasimusa. i forika jo deti nenoriu nes bus daugeu baubimo nei tikslaus grojimo.
levka555

Standartinė levka555 »

del dezes pas mane veluoja, todel ja reiktu perdarineti. taciau jai det ta pati bosa 12' jam kad ir uzdara deze turi buti bent 39l. o tai jau daugoka. uztad ir noriu keisti bosa ir deze.
Vartotojo avataras
EDDIE
Forumo dalyvis

Standartinė EDDIE »

Gal ka susidominsiu su siuo rimtu zaisliuku? :sad:
http://www.skelbimai.lt/zemo-daznio-aut ... 02731.html
Vartotojo avataras
EDDIE
Forumo dalyvis

Standartinė EDDIE »

Jonas6x6 rašė:turėjau tokį. Rekomenduoju. Superinis daiktas už mažą kainą.
Ir as jo nenorieciau parduoti, bet kad artimiausiu metu neturiu planu ji deti i masina. O kap daiktas tai tikrtai galima sakyti kad Hi-Fi
t-o-m-a-s-7
Pasyvus skaitytojas :)
Auto: subaru outback
Mobilus: +37067777588

Re: Audio/Stereo/Car-Fi sistemos.

Standartinė t-o-m-a-s-7 »

kas per kaina to izoliacinio reikalo visoms durelems? :? reiketu atnaujint truputy sounda,kazkaip jau neuztenka tu orginaliu kolonkiu.. :)
unNick
Pasyvus skaitytojas :)
Auto: '03 XS 2,5 AT

Standartinė unNick »

Gerai, kaip matau originalaus garsiakalbio gaut nelabai įmanoma, tai paklausiu kokius rekomenduotumėt? Stovi originalus magas su 6 cd dėže ir kasete :) po keleivio sėdyne stovi bosiukas, o prie veidrodžių yra aukštų dažnių garsiakalbiukai. Šitų daiktų keist nenoriu, garso/vibro izoliacijos daryt nesiruošiu. Daug pinigų irgi skirt nenoriu. Idealiausia būtu pakeist tik priekį, bet jei ką galima ir gale. Dar labai faina būtų jei nereiktų dėt medinių "šaibų" ar kažko panašaus. Koncertų daryt nesiruošiu, tiesiog kad pačiam būtų malonu.
Paulius

Standartinė Paulius »

Sveikuciai, praskaiciau cia sios temos visus postus, tai cia taip visi apie car audio sistemas nusimano, tai sakau ir as paklausiu kaiko. Nesu is tu kurie labai nusimano sioje srityje tiesiog noriu paklaust va ko: turiu Pioneer TS-W307 subwoofer'i, kaip ir noresiu det i Legacy wagoniuka, bet pries tai iskilo dvejone del dezes, siaip sis sub'as yra freeair, bet mano pirktas buves su deze, ta deze nezinau ar ten daryta nepagal sub'a ar kaip, kad jis vaizdu duoda daugiausia tose vietose muzikoj, kai yra putimo faze, o is bum bum puses, kiek ausys girdi nusleidzia iki 400w paprasto subelio.. Nu kaskaip nevinodai.. Tai zodziu dbr mastau ar man lupt lauk ta Pioneer is dezes savos ir eit pirkt i muzikos prekiu parduotuve kitos dezes uz koki 100lt ar palikt senaja ir nejau taip su ja turi grot? Papasakojau problema kaip vaikas, bet gal kas supratot ka turiu omeny :)
ačiū
Paulius

Standartinė Paulius »

Jonas6x6 rašė:subas su F raide ir yra free-air. Dėžės jam reikia apie 200ltr ir didesnės.
Uždarius jį į mažesnę, garsas bus labai sausas.

Gal nori tokio dalyko:
http://subaruklubas.com/forum/parduodu- ... t7141.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Gal ir visai nieko, o ten tos Ivolgos subwooferiai? jei taip tai kiek RMS gautusi ten? Matai toks reikalas, kad nelb yra lesu investuot papildomai i kanors siame reikale, galvoju uzteks to ka turiu, einu paziuresiu ar su F raide mano sub'as, beje 200l tai cia jau ziauri deze jo? visa legacy bagazine jauciu butu :) nu ka paziurejau suba's su F raide :/ nu dabar bus pamoka nepirkt daiktu nepasidomejus jais :) va deze:
http://www.part.lt/perziura/ddb9e1cc4c9 ... e0b984.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.part.lt/perziura/70565f7757d ... 1b0414.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Paulius

Standartinė Paulius »

nu va, siandien pasiskaiciavau dezes litrus, tai zodziu ikistas tas mano freeair'as i ~83l talpos fazikine deze, o Jonas kaip sake jei turi but nemaziau 200l, tai nekas gaunasi. Beje gal kas zinot kaip vadinasi tie deziu oro isejimo cilindriukai plastikiniai?
Skelbti atsakymą