Man tai jis gerulis gyvai apziurinejau ji cia Danijoj, juodos spalvos, piktas dizainas +1
Niekada savo gyvenime nepirkite trijų dalykų, o kad lengiau atsimintumėte juos galite užsirašyti atsitiktine skaičių seka:
1. Prancūziškos mašinos.
2. Prancūziškos mašinos.
3. Prancūziškos mašinos.
Arūnas rašė:O aš palyginsiu, mano kolega nusipirko range rover'į, žinoma ne patį naujausią, bet 4.4L V8. Sakiau "eisim į mišką", sutiko. :-D Tai wa, bus matyt kas ir kaip
atlekit iki kazlu misku,isbandysim tada visapusiskai,ir ikalnese ir dumble ir vandenyje ir slalome :-D
Ar as paminejau CR-V?! Jai man reiketu rimtesnio aparato offroduj af tikrai nepirkciau nej subariko nej CR-V, seip dabar galvoju apie apieToyota LC120, o subaru ir kiti parketnikai skirti tik vaikiskams pasivazinejimams o ne rimtam offroduj!
Paskutinį kartą redagavo Reno 2012-01-01, 3:47 pm, redaguota 1 kartą(us).
Reno rašė:Ar as nepaminejau CR-V?! Jai man reiketu rimtesnio aparato offroduj af tikrai nepirkciau nej subariko nej CR-V, seip dabar galvoju apie apieToyota LC120, o subaru ir kiti parketnikai skirti tik vaikiskams pasivazinejimams o ne rimtam offroduj!
Paimam standartinį turbininį foriką, atiduodam jonui. Po jono modų forikas eis ten kur ir TLC net ir toliau. Dabar skaičiuojam kiek kainuoja modintas forikas ir kiek kainuoja TLC.
Reno rašė:Ar as nepaminejau CR-V?! Jai man reiketu rimtesnio aparato offroduj af tikrai nepirkciau nej subariko nej CR-V, seip dabar galvoju apie apieToyota LC120, o subaru ir kiti parketnikai skirti tik vaikiskams pasivazinejimams o ne rimtam offroduj!
Paimam standartinį turbininį foriką, atiduodam jonui. Po jono modų forikas eis ten kur ir TLC net ir toliau. Dabar skaičiuojam kiek kainuoja modintas forikas ir kiek kainuoja TLC.
Ir kiek kainuoja islaikymas ,kuro sanaudos ir ar yra prasme po savo subine vezioti lysna tona gelezies
nuvaziuok i kokia rimtesne pokatuske ir pamatysi visus begius kur subarai ir suzukiai ir mitsubisiai iki ausu knisasi kaip lygus .
pasneket mes visi mokam ,bet sudalyvaut ne visi
Reno rašė:Nevazios forikas kaip TLC, net paruostas!
susirask TLC ir nuvažiuok pas viciną, jis tave po miškus patampys taip kad net žagsėt pradėsi
Prisijunk prie kokio 4x4 forumo ir pajuokink ten zmones Ka jus vadinat ofroodu jie ten net antro tilto nejungia
Rado su kuo lygint. Jie ten visa dieną po tėšla malasi kad 10 metrų pravažiuot. Ne apie tokį offroad kalba eina. Forikas parketnikas ir nėra čia ko lygint su offroad sportui ruoštais automobiliais.