Įdomu kiek kuro susitaupo nuvažiavus 100km?Tankystas rašė:O vat man dabar tokia durna mintis atsirado - o ar būna SILPNESNIŲ nei standartas halogeninių lempučių standartiniais cokoliais? Pvz. kokių 25w H4 ?
Mintis tokia - susidedi į trumpas tas silpnas lemputes, važinėji su įjungtom ir taupai kurą.Mieste nafik tų trumpų šviesų galingų. O tiems atvejams, kai reikia pasišviesti rimtai - pasikabini ant priekio 20 cm skersmens dedicated galagenus su lemputem po 100w
Artimųjų šviesų lemputės
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
- Arūnas
- Valdyba / Forumo administratorius
- Auto: Baltas elektrinis šaldytuvas
- Mobilus: +37068786050
- Susisiekti:
Re: Artimųjų šviesų lemputės
Kas negina laisvės, tas nevertas jos!
Juodasis perlas, su greičio skyle :)
- evilkas
- Valdyba
- Auto: H6'02, Forester'01
- Mobilus: +37069803843
Keista, mano ir mano kolegos uotbackuose tam naudojamos trumposios sviesos. Tik zinoma per varzas, nes dega nepilnu galingumu.Jonas6x6 rašė:pas USA variantus kaip dienos šviesos yra tolimosios, pajungtos per vielines varžas. Jos gauna pusę srovės normos, todėl šviečia gelsvai. bet kuro žinoma netaupo - juk likusi pusė srovės išeina šilumos pavidalu per varžą.
Русские называют дорогой то место, где собираются проехать
(Rusai keliu vadina tą vietą, kur ruošiasi pravažiuoti)
(Rusai keliu vadina tą vietą, kur ruošiasi pravažiuoti)
Apie 200 g. vidutiniškai jei led dienos šviesos vietoj trumpų įjungtos + ilgiau laiko akumas, generatorius, kitos lemputės, kurios su trumpom kartu jungiasi.Arūnas rašė:Įdomu kiek kuro susitaupo nuvažiavus 100km?Tankystas rašė:O vat man dabar tokia durna mintis atsirado - o ar būna SILPNESNIŲ nei standartas halogeninių lempučių standartiniais cokoliais? Pvz. kokių 25w H4 ?
Mintis tokia - susidedi į trumpas tas silpnas lemputes, važinėji su įjungtom ir taupai kurą.Mieste nafik tų trumpų šviesų galingų. O tiems atvejams, kai reikia pasišviesti rimtai - pasikabini ant priekio 20 cm skersmens dedicated galagenus su lemputem po 100w
Su baru nuo 1999-tų
- Arūnas
- Valdyba / Forumo administratorius
- Auto: Baltas elektrinis šaldytuvas
- Mobilus: +37068786050
- Susisiekti:
200g tai yra daug, jei žiūrėsim kad vien tik nuo šviesų 

Kas negina laisvės, tas nevertas jos!
- Aivaras
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester 2XT
- Valstybinis numeris: XXX-XXX
O aš savaitgalį sudėjau miškiniui osramo n.b. Galiu pasakyti kad rezultatas nustebino. Maniau bus eilinė pavykus reklaminė akcija, bet daugmaž viskas ką deklaravo osramas yra tiesa.
Susidėjęs vakare važiavau, tai lijo, šlapia..žodžiu matomumas su paprastomis lemputėmis būna prastas. O su breikeriais tai viskas liuks matėsi. Kitaip sakant šviečia toliau, plačiau ir ryškiau. O jei dar purvo ir druskos sluoksnis nuo lempų nuvalytas tai rezultatas dar geresnis
Žiūrėsiu, kaip tarnavimo laikas, ar nenusprogs per porą mėn.
Susidėjęs vakare važiavau, tai lijo, šlapia..žodžiu matomumas su paprastomis lemputėmis būna prastas. O su breikeriais tai viskas liuks matėsi. Kitaip sakant šviečia toliau, plačiau ir ryškiau. O jei dar purvo ir druskos sluoksnis nuo lempų nuvalytas tai rezultatas dar geresnis

- jaroslavas
- Forumo dalyvis
- Auto: Kia e-Soul, Caravelle
- Mobilus: +47 47732451
- Susisiekti:
oj greitai sprogs, patykėk
e-mail: jaroslavas@foresterclub.lt. +4747732451
- Aivaras
- Forumo dalyvis
Labai nuoširdžiai tikiuosi, kad klysti. O tai kiek laiko tau jos tarnavo?jaroslavas rašė:oj greitai sprogs, patykėk
- jaroslavas
- Forumo dalyvis
- Susisiekti:
laiko arba kiek valandu nepasakisiu, nematavau. Bet per menesi važiodavau apie 3000 po miesta, tai nudvėso po maždaug 4 men, ir tai aš su LED dienos šviesiomis
- azart
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester
kaip tas imanoma? As su elementariom is degalines jau pusmeti vazineju ir ne velnio jiems nesidaro. Ir pastoviai su artimom sviesom. O tu rasai kad su ledais vazineji ir itariu kad tik temstant jungi artimas
ar tikrai kaltos tik pacios lemputes?

Impreza Station Wagon II '02 125HP
"...у действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла, а при ускорении слёзы восхищения должны стекать по щекам горизонтально в направлении ушей..." Вальтер Рёрль
"...у действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла, а при ускорении слёзы восхищения должны стекать по щекам горизонтально в направлении ушей..." Вальтер Рёрль
- Dovis
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru..
- Valstybinis numeris: HEK 474
- Mobilus: +37060545639
Tai paprasto ir laiko dar normliai, tas ale geriasnes stipresnes susidejus, tikrai neperilgiausiai laiko, as buvau susidejas narva stipriasnes, tai po poros menesiu jau perdege.azart rašė:kaip tas imanoma? As su elementariom is degalines jau pusmeti vazineju ir ne velnio jiems nesidaro. Ir pastoviai su artimom sviesom. O tu rasai kad su ledais vazineji ir itariu kad tik temstant jungi artimasar tikrai kaltos tik pacios lemputes?
Naujas mano numeris: 868244522 :)
- jaroslavas
- Forumo dalyvis
- Susisiekti:
norint gauti daugiau šviesos, gamitojas padaro daugiau apviju, ir juos greičiau perdega. Už komforta daugiau moki. Dabar važinėju su Philips gerom, tai jau 4-5 mėn ir po 6000 km per men ir dažnai ryte ir vakare (na žiema anksti temsta), ir laiko, super. Tikrai Osram čia atsiliko nuo Phililsazart rašė:kaip tas imanoma? As su elementariom is degalines jau pusmeti vazineju ir ne velnio jiems nesidaro. Ir pastoviai su artimom sviesom. O tu rasai kad su ledais vazineji ir itariu kad tik temstant jungi artimasar tikrai kaltos tik pacios lemputes?
- azart
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester
tai vien tik pavadinimas ka reiskia
zinai kaip galima isversti is lenku kalbos "osram" tautiskai
?

Impreza Station Wagon II '02 125HP
- Aivaras
- Forumo dalyvis
Nu blyn susinervinau....aš dar ir uošviui tokias pat nupirkau
.
Vadinasi šakės mano nepriekaištingai reputacijai

- jaroslavas
- Forumo dalyvis
- Susisiekti:
taip , jei iki šio momento turėjai nepriekaištinga reputacija, tai dabar gera reputacija
Geriau prisipažink ir pasakyk - понять и простить

- goild
- Valdyba
- Auto: Subaru Forester 2,5X
- Mobilus: +37065079640
isigijai blogiausia priesa koks tik gali butiAivaras rašė:Nu blyn susinervinau....aš dar ir uošviui tokias pat nupirkau.

Tas kuris knarkia, užmiega pirmas.