Subaru Forester SF žeminimas
- DžiZa
- Pasyvus skaitytojas :)
- Auto: Subaru Forester S Turbo 1999
- Valstybinis numeris: FEN 403
Subaru Forester SF žeminimas
Taip taip, perskaitėt teisingai. Žinau kad šitas judėjimas čia nepopuliarus, bet taip jau yra, kad pavasarį žadu savo S-Turbo foriką kažkiek paleist link žemės. Motyvai pas mane labai paprasti - kadangi mano forikas vargu ar kada pamatys bekelę, o žiemai išlaikys standartinės pakabos komplektą - drop'o noriu grįnai dėl estetinių klausimų
Internete apie tai rašo labai skirtingai - žinoma, coiloveriai buvo yra ir bus efektyviausias dropo būdas, bet kadangi abu kiti mano kibirai suvalgo didžiają dalį pinigų - gaunasi per brangu.
Esminė man rūpinti informacija - koks setupas iš standartinių Subaru dalių būtų efektingiausias? Norisi kad mašina išlaikytų pakenčiamą važiavimo kokybę ir pagerint automobilio valdomumą. Taigi į ką dairytis? GF imprezas? New age? STi ar WRX pakabas?
Internete apie tai rašo labai skirtingai - žinoma, coiloveriai buvo yra ir bus efektyviausias dropo būdas, bet kadangi abu kiti mano kibirai suvalgo didžiają dalį pinigų - gaunasi per brangu.
Esminė man rūpinti informacija - koks setupas iš standartinių Subaru dalių būtų efektingiausias? Norisi kad mašina išlaikytų pakenčiamą važiavimo kokybę ir pagerint automobilio valdomumą. Taigi į ką dairytis? GF imprezas? New age? STi ar WRX pakabas?
- jaroslavas
- Forumo dalyvis
- Auto: Kia e-Soul, Caravelle
- Mobilus: +47 47732451
- Susisiekti:
Re: Subaru Forester SF žeminimas
oho, po tiek matu atsirado pirmas norintis žeminti
Aš pvz sveikinu tamsta
Eu labiau populiaru žeminti nei aukštinti

Aš pvz sveikinu tamsta

Eu labiau populiaru žeminti nei aukštinti
e-mail: jaroslavas@foresterclub.lt. +4747732451
-
- Forumo dalyvis
- Auto: nissan patrol Y61
- Mobilus: +37069582756
Cia jau Jonas6x6 pasakys amortiku ir spyruokliu skirtumus
Mano alio 869582756 bet prisiskambint sunku,rasykit sms ir bus perskambinta :-D
JGC V8 SU DAUG VISKO
JGC V8 SU DAUG VISKO
- Minde
- Auto: Impreza '99
- Mobilus: +37060607322
Kodel tokie nustebe ?
As pats ziurinejausi turbo foresteri pirkt su mintim kad veliau zeminsiu ^^

- Tomas
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Legacy 2.5 GX Wagon
tai,kad nepirmas...pvz vilmio forikas žemintas sidabrinis,ten kur daug arklių po kapotu ganosi 

- Stentor
- Forumo dalyvis
- Auto: Legacy, Forester x2, Grizzly
- Valstybinis numeris: SKG 767
- Mobilus: +37061240315
- Susisiekti:
ten sexas ant ratuTomas rašė:tai,kad nepirmas...pvz vilmio forikas žemintas sidabrinis,ten kur daug arklių po kapotu ganosi
Subaru Legacy EU '92 2.2L 100KW http://www.youtube.com/watch?v=zmNHPhtktW0
Subaru Forester US '00 2.5L 121KW
Subaru Forester US '03 2.5L XS 121KW
Subaru Forester US '00 2.5L 121KW
Subaru Forester US '03 2.5L XS 121KW
- DžiZa
Na va - pagaliau viskas savose vietose 
Taigi - ratai. R18, 8.5J, ET45. Guma 225/55. Truputį atrodo dešriškai, bet labai žemų ant foriko nesinori, o 215/55 (kad nors truputį daugiau stretcho būtų) - tiesiog neradau už protingą kainą.
Toliau - važiuoklės setupas - visi keturi standartiniai foresterio amortikai + priekinės classic STi ir galinės 2002 STi (?) spyruoklės. Priekiniai atraminiai classic STi, galiniai standartiniai foresterio + sti apsaugos nuo dulkių. Kas gavosi?

Vs. mano kitas kibiras

Iki pilnos laimės liko pasiimt rastafkes (plonytes, su kuriomis užteks standartinių špilkų ilgio) - kad pilnai susukus vairą nieko neliestų. O tada gal rimčiau pradėsiu ieškot oem foresterio overfenderių

Taigi - ratai. R18, 8.5J, ET45. Guma 225/55. Truputį atrodo dešriškai, bet labai žemų ant foriko nesinori, o 215/55 (kad nors truputį daugiau stretcho būtų) - tiesiog neradau už protingą kainą.
Toliau - važiuoklės setupas - visi keturi standartiniai foresterio amortikai + priekinės classic STi ir galinės 2002 STi (?) spyruoklės. Priekiniai atraminiai classic STi, galiniai standartiniai foresterio + sti apsaugos nuo dulkių. Kas gavosi?

Vs. mano kitas kibiras

Iki pilnos laimės liko pasiimt rastafkes (plonytes, su kuriomis užteks standartinių špilkų ilgio) - kad pilnai susukus vairą nieko neliestų. O tada gal rimčiau pradėsiu ieškot oem foresterio overfenderių

- Arturas
- Forumo dalyvis
- Auto: Subaru Forester
- Valstybinis numeris: CUG 888
- Mobilus: +37065658686
Nu ok, viskas kaip ir grazu. Bet tai kam to reikejo? Ar nebutu buve paprasciau standartine impreza sedanas? Tas pat AWD. 

- DžiZa
O kodėl gi ne?
Manau foresteris, net ir truputį žemintas (koks jis yra dabar) - yra aukštesnis nei stock impreza.Turėk omenyje, kad pas mane R18
O kad impreza man būtų graži akiai - ji irgi turi būt žemesnė, nei yra standarte 
Taigi dabar turiu mano akiai gražų, pakankamai talpų, pravažų ir pakankamai smagiai tiesiai bei posūkiuose važiuojantį automobilį

Taigi dabar turiu mano akiai gražų, pakankamai talpų, pravažų ir pakankamai smagiai tiesiai bei posūkiuose važiuojantį automobilį

- Notorious
- Forumo dalyvis
- Auto: Legacy 05'
- Valstybinis numeris: netelpa
- Mobilus: 353852487825
Su sitais ratais jis net neatrodo 'pazemejes' ;-]]]
Subaru Legacy 2.0 GL MT (2005) - patinka!
Subaru Forester 2.0 GL AT (1998) - pasiilgsiu iki naujo Foresterio
Subaru Forester 2.0 GL AT (1998) - pasiilgsiu iki naujo Foresterio
- DžiZa
Na, prieš spyruokles buvo taip -

- DžiZa
Jonai, tikrai nesiginčysiu, tiesiog sakau, kad lyginant su stocku - stovi daug geriau
O čia žinai, modas už porą šimtų litų, kuris kolkas tikrai pasiteisino.
Jei norėčiau, kad mašina iš tikro rimtai stovėtų ant kelio - viskas prasidėtų nuo koilų ir stabilizatorių, nepamirštant poliuretano, rasporkių ir rimtų gumų. O apie šiuos dalykus aš šį tą išmanau

Jei norėčiau, kad mašina iš tikro rimtai stovėtų ant kelio - viskas prasidėtų nuo koilų ir stabilizatorių, nepamirštant poliuretano, rasporkių ir rimtų gumų. O apie šiuos dalykus aš šį tą išmanau

- vicinas
- Valdyba
- Auto: Forester 2.5 XT
- Valstybinis numeris: KGZ 310
- Mobilus: +37065638071
wzikas su R18 kazkiek pavazinejo ir mete juos lauk,sake neina pagaut foriko 

Greitis dar niekad nieko nenužudė.Žudo staigus sustojimas. Nu, bet, ne visada...
elektroninis paštas - pvicinas@gmail.com
https://www.youtube.com/watch?v=KspmnR4ZAmE
elektroninis paštas - pvicinas@gmail.com
https://www.youtube.com/watch?v=KspmnR4ZAmE
[quote="DžiZa"]Na va - pagaliau viskas savose vietose 

Sveikinu, labai gražus tazikas :] Man patinka

Sveikinu, labai gražus tazikas :] Man patinka