Moderatorius: tomazas555
Jaroslavai, na o konchaetsia tiktai Volvo, visi kiti baigiasi kitom raidemjaroslavas rašė:taigi Reno, vsio cho konchaetsia na o javliaetsia g...
Nu ne tik Volvo -Alfa Romeo ,Daewoo ,Iveco,FSO,Indigoevilkas rašė:Jaroslavai, na o konchaetsia tiktai Volvo, visi kiti baigiasi kitom raidemjaroslavas rašė:taigi Reno, vsio cho konchaetsia na o javliaetsia g...
Na dar vienas parode savo intelekta, jai neturi ka protingo pasakyt geriau patylėk protingiau atrodysi!jaroslavas rašė:taigi Reno, vsio cho konchaetsia na o javliaetsia g...
Forika bet koks Renaultas apdes !Forrr rašė:Forikas ( mano nedaug pakeltas lyginant su kitais, bet normaliai) važiuoja ten, kur įstrigo Jeep Grand Cherokee, praeita didesnė pokatuškė Vilniuje, kur buvo Touaregas - ar jis ką nors parodė gero?? Traktorius automatinis
, vezdechodo Nissan - taip, neblogas, bet Forikas važiuoja geriau, vien tik ratų apsūkos ką reiškia, išmeta purvą iš po ratų, o kiti lėtai suka ratelius. Forikas antras mano AWD auto, prieš tai turėjau Nivą - buvau užstrigęs važiuojant nuo kalno ...
CR-V turėjo kaimynas, man žiemą nusibodo jį visur tampyti, tai pardavė, dabar foriką ieško
. Tokie tie automobiliai
Sakai touaregas traktorius automatinis?Forrr rašė:Forikas ( mano nedaug pakeltas lyginant su kitais, bet normaliai) važiuoja ten, kur įstrigo Jeep Grand Cherokee, praeita didesnė pokatuškė Vilniuje, kur buvo Touaregas - ar jis ką nors parodė gero?? Traktorius automatinis
, vezdechodo Nissan - taip, neblogas, bet Forikas važiuoja geriau, vien tik ratų apsūkos ką reiškia, išmeta purvą iš po ratų, o kiti lėtai suka ratelius. Forikas antras mano AWD auto, prieš tai turėjau Nivą - buvau užstrigęs važiuojant nuo kalno ...
CR-V turėjo kaimynas, man žiemą nusibodo jį visur tampyti, tai pardavė, dabar foriką ieško
. Tokie tie automobiliai
Sutinkugoild rašė:Forika bet koks Renaultas apdes !Forrr rašė:Forikas ( mano nedaug pakeltas lyginant su kitais, bet normaliai) važiuoja ten, kur įstrigo Jeep Grand Cherokee, praeita didesnė pokatuškė Vilniuje, kur buvo Touaregas - ar jis ką nors parodė gero?? Traktorius automatinis
. Tokie tie automobiliai
kelioniu i servisa skaiciumi