jaroslavas rašė:Samotas rašė:Kiek suprantu su Dunlopais pavazinejes 2 ziemas bandei i ta kalna lipti, o Blizzakai dabar nauji, tai ju lyginti pilnavertiskai nelabai galima. Va kita ar dar kita ziema bandyk i ta kalna ilipt su tais paciais blizzakais tada matysi skirtuma. O ka norejai parodyti su tuo video? Kad blizakai gerai vaziuoja slapiu esfaltu? Ar kad vaziuodamas greiti virsyji ir visus lenki? Ar tiesiog kartu su savimi norejai ir mus anglu kalbos pamokinti?

tiksliai nepamenu ar po 2 ar po vienos, pagal logika turėjau bandyti iškart, ta pačia žiema. Reiks ieškotis video.
Greiti viršijau 10km, į anglų nekreipk dėmesio (manau ir tu su klaidom rašai), pirma lietuviškai rašyti išmok
Nu bet Tu piktybiškas kažkoks, pajuokauji ar šiaip durno klausimo paklausi ir užsipuoli iškart. Dėl padangų tai tik norėjau pasakyt, kad jas lyginti turėtum jom esant vienodoje būklėje. Dėl video tai man neaišku, ką norėjai ten parodyt. O, kad greitį viršijai, ar anglų kalbos mokinies tai čia ant bajerio (gal ir nevykęs). Dėl anglų kalbos čiūju kažko nesupratai, aš ne apie Tavo rašyseną, o apie garsą, kuris sklinda iš video - ten iš anglų kalbos verčia žodžius į rusų kalbą (beja, pagarba už pastangas mokintis). Net neabejoju, kad rašau su klaidomis, bet jei Tu man sakai išmokti rašyti lietuviškai, tai aš Tau galiu pasakyti pirma išmokti bent lietuviškai kalbėti, o paskui jau anglų mokintis. Kaip bebūtų iš mano pusės Tau jokių pretenzijų