DXyzeliniai varikliai daug kurie, jei tvarkingi, uztenka kad vienas cilindras prasisuktu ir uzsikuria. Ypac tie, pas kuriuos paprasti mechaniniai siurbliai, o ne tie commonrailai, kuriems dar spaudima reikia stipriai sukelt. Retai kuris benzininis taip kuriasi. Ten principas visai kitoks, nebijo nei dregmes, nei dar kokio velniio. Svarbu yra oro, suspaudimas tinkamas ir laiku kuro primyzo.vicinas rašė:kodel rusiskoas va su sena scania kai vazinejau tai megdavau ja uzkurineti ir tikruju is puses oboroto.Budavo pasuki rakteli ir paleidi,ta akimirka variklis dar neuzsivedes(kai paleidi rakteli) o jau sekancia akimirka isgirsti burbt ir eina.Vieninteliai tu senovisku tiktai scaniju varikliai taip sugebedavo uzsivesti,zodziais net sunku paaiskinti,bet kai pamatai tai ispudinga
Tai del tos pacios priezasties ir indeklus gali prasukti. Tepalas sutirsteja ir sunkai prasisuka.m@k@s@s rašė:Kaip tan yra su indėklų prasukimais kuriant prie didelių minusų? Dėl kokių priežasčių tai gali nutikt?
Mašina kuriasi gerai, bet kieviną rytą kažko mistiškai bijau kurtiDar neužkūrus begių rankena juda sunkiai - kaip į kokį sviestą ismeigta.
speju scania ne 4 cilindru buvo ir ne prie minusiniu temperaturu viskas vyko? siaip mano forikas ir prie +30 nesikurdavo "s pol aborota". o draugelio senas kibiriukas roveris benzas tikrai liuksiskai kuresi, nors nei ten prieziura isskirtine nei ka...vicinas rašė:kodel rusiskoas va su sena scania kai vazinejau tai megdavau ja uzkurineti ir tikruju is puses oboroto.Budavo pasuki rakteli ir paleidi,ta akimirka variklis dar neuzsivedes(kai paleidi rakteli) o jau sekancia akimirka isgirsti burbt ir eina.Vieninteliai tu senovisku tiktai scaniju varikliai taip sugebedavo uzsivesti,zodziais net sunku paaiskinti,bet kai pamatai tai ispudinga
Cielas 2Jonas6x6 rašė:tu ir sesę turi??
O ar nieko josEimazz555 rašė:Cielas 2Jonas6x6 rašė:tu ir sesę turi??
Viena vedusi su 2 pypliais, o kita dar nepilnamete, neisdegs tadaevilkas rašė: O ar nieko jos
O man patinka mazi pypliai, ypac tie, kuriu mamos jaunos ir graziosEimazz555 rašė:Viena vedusi su 2 pypliais, o kita dar nepilnamete, neisdegs tadaevilkas rašė: O ar nieko jos![]()
Selmisevilkas rašė: O man patinka mazi pypliai, ypac tie, kuriu mamos jaunos ir grazios
Eimazz555 rašė:Selmisevilkas rašė: O man patinka mazi pypliai, ypac tie, kuriu mamos jaunos ir grazios