jaroslavas rašė:kažkas buvo su tokio amžiaus vaiku - tai mama su vaiku uogavo kol tetis purve kapstėsi
tai jei tetis visa diena toj pacioj baloj sedi, tai ir palapine pasistatyt ir lauza uzsikurt galima... bet realybe pas mus pokatuskese kitokia ir as ja puikiai zinau... o kol buvo vienas vaikas tai beveik visur ir dalyvavau...
Kaip visada pas mus....atidariau tema "Mūsų didžiausi draugai - SUBARU KLUBAS!" paskaityti....perziurekite savo paskutinius postus, ar nors 1% atitinka temos pavadinima???
Impreza Station Wagon II '02 125HP
"...у действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла, а при ускорении слёзы восхищения должны стекать по щекам горизонтально в направлении ушей..." Вальтер Рёрль
Man tik keista kai "kazkas" bando mokyti kita kluba, kai savo darze betvarka.
"...у действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла, а при ускорении слёзы восхищения должны стекать по щекам горизонтально в направлении ушей..." Вальтер Рёрль
na ir kokia čia betvarkė? Prieš atsakydamas pagalvok - mes neoficialus, o jie oficialus (t.y. ar kažka žinai apie SK veikla , įstatus ir pan)
Ir ko man nemokyti, nepadėti SK jei esu jo oficialus narys?
jaroslavas rašė:na ir kokia čia betvarkė? Prieš atsakydamas pagalvok - mes neoficialus, o jie oficialus (t.y. ar kažka žinai apie SK veikla , įstatus ir pan)
Ir ko man nemokyti, nepadėti SK jei esu jo oficialus narys?
Betvarke tokia kad nesamone su visom temom, blevyzgos visur ne i tema. Pratrintum puse tokiu siuksliu.