kai atsibos kriokimas pasinaudok http://www.oitava.lt/produktai.cfm?kat=301&tema=5" onclick="window.open(this.href);return false; :sad:wzikas rašė:... bet manau kad greit atsibos man kriokimas ir vel suksiu galva kaip koki silenceri ikisti i bakeli
Ka jus darote su katalizatoriais?
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
- zzzubarruu
- Forumo dalyvis
- Auto: zver
Re: Ka jus darote su katalizatoriais?
mu ha ha ha ! ! !
vynioja jei gerai suprantu tam, kad neskleistu silumos i ICwzikas rašė:toks pat, tiktai neapvyniuotas kazkodel...
pirmam liamda isuktas varztas, anram skyle, tai speju tik i antra reikes liamda sukt.
i antra gali zondo nesukt, jis neitakoja kuro sanaudu - check engine gali degt, o gali ir nedegt

pasakyk geriau kai pravaziuosi ar uzsiputimas pagerejo ar ne!?! pagal viska turetu priduot normaliai, nes:
citata is subaruklubo forumo ir nuoroda i tema jei kas nemate
http://subaruklubas.com/forum/ismetimo- ... t9009.htmlas kai pakeiciau viska is stock i aftermarkt'a - up-pipe, down-pipe su hf cat'u ir catbacka + pralaidesnis oro filtras ir sti tmic'as, tai prisukau neprogramavus ecu 265 ag jei neklystu...
JDM SF5
dabar del K&N filro, vakar ismeciau isidejau sena deze su senu jau popieriniu, dregnu nes voliojosi garaze. Zodziu, vaziuoja geriau, dingo trukciojimai, isidesiu nauja popierini o K&N nacert parduodu. Vakar internete islandziojau kad MAFai pareina tolko tak. Esme tame kad tuos kugius pataria det tiem kas frontalini interkuleri stato ir standartine deze neleidzia vamzdzius isvedziot. Aisku nesiginciosiu kad nuo kugio gali vienas kitas ponis atsirasti prie aukstu apsuku, garsas kai kam malonesnis, blow offas geriau girdis, bet... as isemiau nes manau kad nuo jo ir turejau bedu.
911 3.6 his
Tribeca 3.6 her
Tribeca 3.6 her
kas yra sti tmic? Slegi regulioja? Tada drasiai gali.
Seip jeigu i programa lysti tai man tu pikiniu arkliu prie 6000 nereikia, as mieliau njutonus kelciau kad konpensuoi tuos varganus 4 automato begius.
Seip jeigu i programa lysti tai man tu pikiniu arkliu prie 6000 nereikia, as mieliau njutonus kelciau kad konpensuoi tuos varganus 4 automato begius.
911 3.6 his
Tribeca 3.6 her
Tribeca 3.6 her
- sade
- Forumo dalyvis
- Auto: Forester '99
- Susisiekti:
sti tmic- sti top mounted intercooler- tiesiog sti interkuleris angliskai sutrumpintai.wzikas rašė:kas yra sti tmic? Slegi regulioja? Tada drasiai gali.
live to ride, ride to live
861645630
861645630
TMIC - top mounted intercooler - stovintis po kapotu standartinej vietojesade rašė:sti tmic- sti top mounted intercooler- tiesiog sti interkuleris angliskai sutrumpintai.wzikas rašė:kas yra sti tmic? Slegi regulioja? Tada drasiai gali.
FMIC - front mounted intercooler - stovintis priekyje
diskusija kas geriau:
http://subaruklubas.com/forum/tmic-vs-f ... hilit=tmic
JDM SF5
jasna, lama esu 
kaip manot, buvau sukures tema apie tuos kuginius filtrus, reikes ja atrast po kokios savaites parasyt kad kitiem butu informacijos pries statant kas ir kaip.
veliau ir apie ismetima parasysiu tiuningo skiltyje

kaip manot, buvau sukures tema apie tuos kuginius filtrus, reikes ja atrast po kokios savaites parasyt kad kitiem butu informacijos pries statant kas ir kaip.
veliau ir apie ismetima parasysiu tiuningo skiltyje
911 3.6 his
Tribeca 3.6 her
Tribeca 3.6 her
blemba, meistras uzpyle ar kas bet kai atvazevau nieko nebuvo nors sake kad uzsikroven nuo ryto... pizdukas lenka
beje, naujas standartinis oro filtras, tylu, ramu, jokiu trukciojimu, poliot normalnyj.. tik is ryto ant salo vel jauciasi kaip varikliui sunku begeis, atrodo kad greziu bet nera tu visu kataloginiu arkliu nors tu ka. Pabandysiu dar nuresetint kompa
beje, naujas standartinis oro filtras, tylu, ramu, jokiu trukciojimu, poliot normalnyj.. tik is ryto ant salo vel jauciasi kaip varikliui sunku begeis, atrodo kad greziu bet nera tu visu kataloginiu arkliu nors tu ka. Pabandysiu dar nuresetint kompa
911 3.6 his
Tribeca 3.6 her
Tribeca 3.6 her
na ka, sian isluptas 1 katalyzas, antrojo vietoje pasirodo rezonatorius 
garsas nepadidejo
i pedala greiciau reaguoja siek tiek
tiesa - vietoj katalyzo paliko ta pati bakeli - pasak RSE turbakam ner butinybes ji keist i vamzdi

garsas nepadidejo
i pedala greiciau reaguoja siek tiek
tiesa - vietoj katalyzo paliko ta pati bakeli - pasak RSE turbakam ner butinybes ji keist i vamzdi
JDM SF5
- vicinas
- Valdyba
- Auto: Forester 2.5 XT
- Valstybinis numeris: KGZ 310
- Mobilus: +37065638071
cia tik nuemus katalyza jautresne pasidare

Greitis dar niekad nieko nenužudė.Žudo staigus sustojimas. Nu, bet, ne visada...
elektroninis paštas - pvicinas@gmail.com
https://www.youtube.com/watch?v=KspmnR4ZAmE
nu jo, ner kad labai labai, bet jauciasi siek tiek
katalyzas vienintelis ir tebuvo
katalyzas vienintelis ir tebuvo
JDM SF5
blemba jau antra savaite bagazynei savo ismetima vezioju - net fotkes nepadariau
Filtra ismeciau, kompo nenurezetinau bet vaziuoja geriau. Tylu, ramu :mad: As jau net ir nzn ar verta man ta triuba det
Kikimoro, kiek pas tave liamdu buvo pajungta? Po antro katalyzo buvo isukta?

Filtra ismeciau, kompo nenurezetinau bet vaziuoja geriau. Tylu, ramu :mad: As jau net ir nzn ar verta man ta triuba det

Kikimoro, kiek pas tave liamdu buvo pajungta? Po antro katalyzo buvo isukta?
911 3.6 his
Tribeca 3.6 her
Tribeca 3.6 her
- vicinas
- Valdyba
- Auto: Forester 2.5 XT
- Valstybinis numeris: KGZ 310
- Mobilus: +37065638071
neblogai skamba :-D :-D :-Dwzikas rašė:blemba jau antra savaite bagazynei savo ismetima vezioju - net fotkes nepadariau
Greitis dar niekad nieko nenužudė.Žudo staigus sustojimas. Nu, bet, ne visada...
1 tik zondas, liambda stovi pries ji, po to stovi egt sensorius, po to vietoj 2 zondo rezonatorius, antro zondo nera
JDM SF5