Blyn, rida 42t myliu.
Priezastys: speju pasivazynejimas su 3 cilindrais
Pozymiai: subjektyviai blogiau traukia ant saltos, aukstu apsuku, sanaudos uzmiesty kaip ir mieste virs 16 duju
Eksperu verdikas? ar reikia chirurgo pagalbos prasyt?
nemanau,kad trumpesne...wzikas rašė:Vilmio baze lygtais trumpesne nei mano
Be to turejau as STi bakeli - dar kokiu 10 cm trukoBet dabar mane duomina kolikas, katalyzatoriai ir cenrine dalis. Nes Imprezom visko pilna o forikam dar reikia paieskot...
Kompas prades keiktis.kikimoro rašė:as tai pjausiu lauk katalyzus - pralaisves truputi ismetimas (gal net pavyks parduot)
pirmas zingsnis upgrade link bus
jei ant up pipe yra liambda zondas tai nieko tokio...evilkas rašė:Kompas prades keiktis.kikimoro rašė:as tai pjausiu lauk katalyzus - pralaisves truputi ismetimas (gal net pavyks parduot)
pirmas zingsnis upgrade link bus
butent tik mes klaida,bet kuro ir degimo tai neitakos...kikimoro rašė:keiksis del 2 zondo, kuris nieko neitakoja - mes check engine ir tiek
Na jeigu keisti tai viska nuo kolektoriaus - todel ir ieskau kad butu visas komplektas :lol:vilmis78 rašė:nemanau,kad trumpesne...wzikas rašė:Vilmio baze lygtais trumpesne nei mano
Be to turejau as STi bakeli - dar kokiu 10 cm trukoBet dabar mane duomina kolikas, katalyzatoriai ir cenrine dalis. Nes Imprezom visko pilna o forikam dar reikia paieskot...
pas mane panasiai truksta,tik pas mane antgalis ilgesnis...
o koki tu kolika nori keisti? taip vadinama down pipe?