Man irgi draugas užrodė trečią variantą, kuriuo pasinaudojau grynai dėl patogios vietos bei lyg ir neblogos kainos. Tikrai jo nereklamuoju, bet jis pats su Impreza japoniška važinėja (twin turbo ar dar koks velnias, bet labai gyrėsi). Tai kaip ir rašiau kitur, man buvo dvi bėdos - reikėjo keisti Valtec purkštukų gumeles (rutininis 30-40 tūks. km darbas) ir persijungiant į dujas iš po nakties (kai gerai viskas atšalę) pasmirsdavo dujomis. Tai purkštukų gumelių jis patarė nekeist, o pasiūlė HANA purkštukus už 100 lt/vnt. Pasak jo labai gera kaina (nežinau), o jie neaptarnaujami pilnai iki 100 tūkst., ir jis yra matęs jo montuotus purkštukus po 350 tūkst. dirbančius be problemų. Taip pat perrinko reduktorių, nes kondensatas buvo jo tarpines suėdęs. Kondensatas rinkosi, nes buvo padaryta žema persijungimo temperatūra - 30. Padarė 40, žiūrėsim kaip bus. Tai va - Sergejus. Nerandu dabar numerio. Bet jis darbuojasi čia (požeminis garažas, jei yra juoda impreza, tai yra ir jis):
http://www.maps.lt/map/default.aspx?lan ... ector_2_5d
Beje, jis man atiduodamas auto pasakė, kad pasitikrinčiau iki "redlaino" dėl dujų purkštukų galingumo, ar ne per silpni. Sakė jei ką, pakeis. Liepė autostradoje ant 160 panašiai ir dar pabandyt kaip valina.

Ar čia panašu į silpnus purkštukus?