Klausimas kilo del pastebejimo, kad jeigu palieku masina ant nelygaus pavirsiaus (pvz priekis pusny

Ar pastebejot toki dalyka, ar cia tik pas mane?
Supratau ir ziema jokiu problemu, neprisala?Jonas6x6 rašė:normalu.
P blokuja priekinius ratus kai mašina užgesinta, o kai užvesta - visus.
Jei palieki nuokalnėje be rankinio, įsiveržia dėžės P pavaros krumpliai. Aš visada palieku su rankiniu jei nelygi vieta
Cia pas Subaru visus ania? O siaip jei FWD tai ant "P" - priekinius laiko?Jonas6x6 rašė:normalu.
P blokuja priekinius ratus kai mašina užgesinta, o kai užvesta - visus.
< ...>
kokie diskai... bugnaijaroslavas rašė:niekad nepalieku ant rankinio. Pas mane ir taip diskai prišala :-D
butent diskai, priekiniai, apie galinius patylėsiu, ten žiauriai prišala. Aš kas diena per pusnysArtūras rašė:kokie diskai... bugnakijaroslavas rašė:niekad nepalieku ant rankinio. Pas mane ir taip diskai prišala :-D
Taigi pries naujus metus cia buvo pasiulymas visiems kolektyviskai tavo stabdzius atsildytijaroslavas rašė:niekad nepalieku ant rankinio. Pas mane ir taip diskai prišala :-D
Bet sitas bajeris yra buves porakart ir letai vaziuojant, pristabdzius pries posuki ir posukio metu spaudziant palengva gazo pedala prie mazu apsuku. Sakai tikrai tiltas? reiketu i tai reaguoti?Jonas6x6 rašė:realiaU, kad pavėluotai pasijungia galinis tiltas
Tai as stabdi irgi visada laikau nuspaudes kai is P jungiu, bet psichologiskai nemalonus tas garsas. Svarbu, kad paciai dezei delto nieko nenutiktu...vicinas rašė:su automatu niekad rankinio netraukdavau.P rezimas ten paprasciausias styrius i skyle ivaromas,taip uzblokuodamas sukimasi,o isjungiant ta styriu is skyles istrauki,bet kai ratai siek tiek itempti,todel sunkiau buna.as visada isjungdamas P rezima laikydavau ant darbinio stabdzio,kad nebutu truktelejimo isjun giant.dezei tikrai nieko blogo,jei vien ant P laikysi. nezinau kaip naujesniu deziu,bet 90m gamybos dezese gali net nulauzti ta P rezimo irengima,o deze galesi ir toliau be problemu eksploatuoti,nes ten paprasciausias mechaninis itaisiukas,su dezes veikimu nesusijes :mad:
Siaip vazinedamas nepraktikuoju pavaru junginejimo, visgi automatas, tegul pats dirbavicinas rašė:del to tikrai nieko nenutiks :mad: va riedant parkinga igrust jau negerai yra(vienas pazistamas taip bande)gali nuluzti tas blokuojantis kaistis uzblokuotoje padetyje,tada tik dezes ardymas :sorry:
O gaza reikia atleist perjunginejant vaziavimo metu, ar nesvarbu?Jonas6x6 rašė:aš tai mėtau pavaras- nuokalno pasižeminu, kai noriu padraguot - 1 pradedu, tada ties ribotuvu kitą jungiu.
Na taip pasitaikyti gali viskovicinas rašė:man buvo atvejis kai agresyviau vaziuojant,zmone beskereciodama rankomis,netycia i atbulini perjunge.jausmas buvo sokiruojantis
niekad nelauki kad masina staiga atgal pradetu vaziuot,o paskui dar kolega su kitu auto vaziavo
tai tik mm truko iki susidurimo
lygiai taip pat gali ir i parkinga ikalt,jei gerai momenta uztaikytu