tai pasakok kiek tas malonumas man atsistos, galima ir i AZJonas6x6 rašė:!success!
Kam nevaro galas - atvažiuokit. Jei nepavyks sutaisyti - neimsiu pinigų.
cia ta prasme nevaro del kazkokio gedimo ar tiems kas mano, kad per mazai varo standartinis?Jonas6x6 rašė:!success!
Kam nevaro galas - atvažiuokit. Jei nepavyks sutaisyti - neimsiu pinigų.
Atsiliepimai, tiesa sakant, nekokie... Kai Jonas padare "sustiprinta blokavima"- galas vare, bet i sonus geriau buvo nesukinet, nes galiniai ratai ziauriai uzsikirsdavo, o standartiskai padaryt tiesiog nepavyko... nu niekaip... Beje, gal kas turit pastiprinta blokavima- labai noreciau pravaziuot ir palygint ar pas mane buvo tas pats, skolingas neliksiuTomas rašė:Rolki J kokie atsiliepimai :sad:
Ką pagal tave reiškia užsikirsdavo??? nustodavo suktis? Kažką čia truputi nusirašeirolkis_J rašė:Atsiliepimai, tiesa sakant, nekokie... Kai Jonas padare "sustiprinta blokavima"- galas vare, bet i sonus geriau buvo nesukinet, nes galiniai ratai ziauriai uzsikirsdavo, o standartiskai padaryt tiesiog nepavyko... nu niekaip... Beje, gal kas turit pastiprinta blokavima- labai noreciau pravaziuot ir palygint ar pas mane buvo tas pats, skolingas neliksiuTomas rašė:Rolki J kokie atsiliepimai :sad: