Cia vos ne kiekvieno prisistatymo tema gaunasi..
Mano AWD pasirinkima leme pomegis - baidares. Kadangi su mano turimu laiveliu pats tinkamiausias plaukimas yra mazi, sraunus upeliai, kurie dazniausiai teka per kokia simtamete giria, per bruzgynus, vidury lauku ar misku, o tokie upeliai paprastai plaukiami buna per pavasario potvynius arba rudeni, po dideliu lietu, tai man verkiant reikejo auto, su kuriuo galeciau nusigaut prie vienos ar kitos vietos. Nuo auto priklauso, nuo kur ir iki kur galeciau plaukt, netgi apskritai galimybe viena ar kita upe plaukt.
Turejau silke (1988 m., MT, 1,8 ~ 90 ag su dujom), perimta is tevu. Siaip viskas buvo apyneblogiai, masina buvo erdvi, tilpo visa mano manta, pakankamai auksta buvo, bet saugiai nesijauciau su ja.. Budavo draugai su nissan terrano vaziuoja bet kur, o as kaip ir kiti, paliekam auto kilometra nuo upes, ir einam peskom gelezinkelio begiais iki upes..
Buvo ivairiausiu minciu su auto vaziuot plaukiot ir kitur, bet jauciau, kad sudas, reikia AWD
Nusprendziau, kad pats metas jamt SUBARU. Allroudas taip pat buvo ant minciu, bet man jis toks.. nu..negrazus, neisskirtinis, toks vienodas..zodziu, bulka, tik didele.. Todel - Outbackas.
Kad nebutu gaila, ieskojau seno outbacko, ~98 m., bet pazistamas pasiule parvezti Outb is JAV, tipo butu 2001 m., bet kaina kaip seno. Na ok. Gavosi taip, kad parveze 2007 m. outb. Pasitvarkiau, vazinejau ~ 1 metus. Ispudziai po silkes - nerealus!!! Tiesa, buvau sedes pabrades miskuose, baloj.. truputi nusivyliau, bet tada nieko nezinojau apie open diff'us.. Bet gaila buvo auto, per naujas, per geras.. neatitiko mano poreikiu. Todel dabar mano garaze - 1998 foresteris, mechanika, paletintojas. Pats tas. Sita masina baisejosi mano bendradarbiai, gimines ir artimieji.. Tipo labai negrazi, traktorius...

O man kuo toliau, tuo labiau ji prie sirdies.. Ir kuo labiau peikia, tuo man ji labiau isskirtine :twisted: