Girgžda liukas

techniniai klausimai ir atsakymai, eksploatacija ir t.t. apie Jūsų Subaru Forester
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.

Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą:
topic2881.html
Vladimiraz
Forumo dalyvis
Auto: mega Šaldikas

Girgžda liukas

Standartinė Vladimiraz »

sveiki, turiu savo forika neseniai, ji turi daug pliusu ir daug minusu, su kuriais dar sugyvenu, apart vieno... kai atidarau liuka iki vidurio arba iki galo ( panoraminis liukas ) jis pradeda ziauriai girgzdeti, kazkur prie pat bagazines, net kai vaziuoji lygiu keliu, vistiek girgzda taip, kad net nepadeda garsi muzika! bandziau visur ziureti, listi, bet niekaip nerandu problemos, gal kas susidure ir zino kaip sita lyga pagydyti?
ex Forester S-turbo
ex Forester XT
ex daug BMW ir Renault
Vartotojo avataras
Deimazas
Forumo dalyvis

Re: Girgzda liukas

Standartinė Deimazas »

ar nebus kreivas kėbulas pas tave?
Su baru nuo 1999-tų
Vladimiraz
Forumo dalyvis

Standartinė Vladimiraz »

Deimazas rašė:ar nebus kreivas kėbulas pas tave?
neturetu, masina su pilna istorija... atrodo kaip koks defektas ar cia igimta problema, nzn, neturiu su kuo palyginti
ex Forester S-turbo
ex Forester XT
ex daug BMW ir Renault
Eimazz555
Forumo dalyvis
Auto: DAS AUTO PASRAT ir BMW

Standartinė Eimazz555 »

Ardyt lubas ir tada ieskot problemos, gal kur atsilaisvine ir trinasi, gal uztektu tik kokio silikoninio tepaliuko papurkst.
Niekada savo gyvenime nepirkite trijų dalykų, o kad lengiau atsimintumėte juos galite užsirašyti atsitiktine skaičių seka:
1. Prancūziškos mašinos.
2. Prancūziškos mašinos.
3. Prancūziškos mašinos.
Bernardas

Standartinė Bernardas »

Vladimiraz rašė:sveiki, turiu savo forika neseniai, ji turi daug pliusu ir daug minusu, su kuriais dar sugyvenu, apart vieno... kai atidarau liuka iki vidurio arba iki galo ( panoraminis liukas ) jis pradeda ziauriai girgzdeti, kazkur prie pat bagazines, net kai vaziuoji lygiu keliu, vistiek girgzda taip, kad net nepadeda garsi muzika! bandziau visur ziureti, listi, bet niekaip nerandu problemos, gal kas susidure ir zino kaip sita lyga pagydyti?

Sveikas,

Pas mane tokia pati problema yra. Kadangi mano dar garantinis buvo, pries pora savaiciu nuvaziavau i Subaru centra Klaipedoje. Tai man sake, jog cia pirmas toks atvejis ir nera niekam taip buve, dabar matyti, kad melavo jie.
Man irgi ten megino tept visokias tepaliukais ir t.t. ir po kokiu 2 valandu priejo prie isvados, jog reikia ardyt lubas ir tik taip galima pasalinti si defekta.
Tai ok, sakau, ardykit ir salinkit.
Subaru centras: (tiksliau toks kur plikis yra klaipedoje) pacitavo man instrukcija: visi garsai atsirandantys salone del automobiliu eksploatacios, taciau netrukdantys tai detalei veikti (t.y. liukas darinejasi) nera taisomi garantiniu budu.
Tada paskambines vakare dar karta pasitikslinti ka daryti del to (nes tikrai labai erzina) - man paprasciausiai patare nesukti galvos ir toliau vaziuoti, o jei noriu visgi taisyti, tai kad nuimti stogo apdaila, reikia pradzioje nuimti sonu apdaila ir t.t. zodziu tas liuko "girgzdejimo pasalinimas" man butu kainave apie 1200 Lt :)
Eimazz555
Forumo dalyvis

Standartinė Eimazz555 »

Bernardas rašė:

Sveikas,

Pas mane tokia pati problema yra. Kadangi mano dar garantinis buvo, pries pora savaiciu nuvaziavau i Subaru centra Klaipedoje. Tai man sake, jog cia pirmas toks atvejis ir nera niekam taip buve, dabar matyti, kad melavo jie.
Man irgi ten megino tept visokias tepaliukais ir t.t. ir po kokiu 2 valandu priejo prie isvados, jog reikia ardyt lubas ir tik taip galima pasalinti si defekta.
Subaru centras: (tiksliau toks kur plikis yra klaipedoje) pacitavo man instrukcija: visi garsai atsirandantys salone del automobiliu eksploatacios, taciau netrukdantys tai detalei veikti (t.y. liukas darinejasi) nera taisomi garantiniu budu.
Tada paskambines vakare dar karta pasitikslinti ka daryti del to (nes tikrai labai erzina) - man paprasciausiai patare nesukti galvos ir toliau vaziuoti, o jei noriu visgi taisyti, tai kad nuimti stogo apdaila, reikia pradzioje nuimti sonu apdaila ir t.t. zodziu tas liuko "girgzdejimo pasalinimas" man butu kainave apie 1200 Lt :)
Kiek?!!! :shock: ar jie achujieli ar kaip? `!``
Niekada savo gyvenime nepirkite trijų dalykų, o kad lengiau atsimintumėte juos galite užsirašyti atsitiktine skaičių seka:
1. Prancūziškos mašinos.
2. Prancūziškos mašinos.
3. Prancūziškos mašinos.
Vladimiraz
Forumo dalyvis

Standartinė Vladimiraz »

turint omenyje kad foriko lubos ir taip truputi popierines, tai teks susilaikyti nuo tokiu remontu kad poto nebutu daugiau garsu.. siaip jei jo neatidarau iki galo, jis negigzda, kartais norisi atsidaryti per visa stoga, bet net muzika nepadeda, teks susitaikyti ...
ex Forester S-turbo
ex Forester XT
ex daug BMW ir Renault
Bernardas

Standartinė Bernardas »

Eimazz555 rašė:
Bernardas rašė:

Sveikas,

Kiek?!!! :shock: ar jie achujieli ar kaip? `!``
Nezinau kokie jie :valio: bet kaina tai tokia :) Kaip sakant, ne viskas turi logika :)
Vartotojo avataras
vicinas
Valdyba
Auto: Forester 2.5 XT
Valstybinis numeris: KGZ 310
Mobilus: +37065638071

Standartinė vicinas »

tokius pinigus uz plastmasiu nuemima moket gryna nesamone :shock: per diena paciam tikrai nesunku viska pasidaryti,o visi plastikai nusiima labai lengvai,tereikia tik panoreti :smile:
Greitis dar niekad nieko nenužudė.Žudo staigus sustojimas. Nu, bet, ne visada...
elektroninis paštas - pvicinas@gmail.com
https://www.youtube.com/watch?v=KspmnR4ZAmE
wzikas
Forumo dalyvis
Auto: MMC

Re: Girgžda liukas

Standartinė wzikas »

teko maniski ardyti nes buvo ne girgzdesys o atsisukes varztas ir musesi ten.
Reikalu yra su nuemimu, visos sonines plastmases, ypac is galo uztruks gera diena tai tikrai, bet verta paciam daryti nes tai elementariai bus kokybiskiau - nors sulauzyta klipsa ne bandysit patys paslept o nauja idesit ar kaip kitaip pritvirtinsit.

Seip liuku nesu patenkintas nes kai retai naudojies jis vis sunkiau atsidaro, dabar kai vazineju su stogo bagazine ir dvir laikikliais tai atidarytas liukas sudaro ziauriai dideli graso fona
911 3.6 his
Tribeca 3.6 her
Vartotojo avataras
vicinas
Valdyba
Auto: Forester 2.5 XT
Valstybinis numeris: KGZ 310
Mobilus: +37065638071

Standartinė vicinas »

kazka isardzius reikia surenkant nepagailet tepalo,tada toki gedimai kaip girgzdejimai,ar sunkus atsidarymas bus pamirsti :)
Greitis dar niekad nieko nenužudė.Žudo staigus sustojimas. Nu, bet, ne visada...
elektroninis paštas - pvicinas@gmail.com
https://www.youtube.com/watch?v=KspmnR4ZAmE
Vartotojo avataras
hipy
Forumo dalyvis
Auto: Subaru Forester Boxer Diesel

Standartinė hipy »

Jonas6x6 rašė:normali kaina.
Isivaizduojat kiek laiko sugaištama tokiems remontams?
Užtrunka žiauriai daug, o rezultatas - mažutis. "tik tiek, kad nebegirgžda"
1200 tai apie 10 "baltu" darbo valandu normaliam servise su peveemais ir esefais, ir tai yra normalu prieit prie liuko?
Arba su tokiu ikainiu turi moket dirbt ir padaryt greiciau, arba kuiskis kad ir 10 valandu, bet tada nenorek tokio valandinio ikainio...
turis007
Forumo dalyvis
Auto: ,forester 98 mt,2.0 s-turbo
Valstybinis numeris: EEE 918

Standartinė turis007 »

tai cia tam kuris gauna tokius pinigus uz liuko pataisyma,tai aisku normali kaina :-D :)
Eimazz555
Forumo dalyvis

Standartinė Eimazz555 »

Pagal autodata rodo kad isardyti, pakeisti pati liuka ir sudeta atgal trunka 1.5 valandos. Tai kur cia 1200lt? :?
1. Prancūziškos mašinos.
2. Prancūziškos mašinos.
3. Prancūziškos mašinos.
turis007
Forumo dalyvis
Auto: ,forester 98 mt,2.0 s-turbo
Valstybinis numeris: EEE 918

Standartinė turis007 »

tai man atsimenu peza tvarke servise 2 dienas laike,tai sumokejau 1200lt uz viska.buvo pradeges voztuvas,keite tarpine,gumrles,pagr dirza,babina pakeite.o cia liukas :)
Skelbti atsakymą