techniniai klausimai ir atsakymai, eksploatacija ir t.t. apie Jūsų Subaru Forester
Forumo taisyklės
Dėmesio! Sritis skirta dalintis technine informacija, klausti klausimus apie Subaru Forester automobilius. Jei norite užduoti klausimą apie pvz. Outback'a - geriausia juos užduoti tam skirtoje srityje.
Bendras forumo taisykles galite rasti paspaudę žemiau esančią nuorodą: topic2881.html
Matai, forikas kieme, iki jo dar eit (apie 30m), matuot, užsirašyt (kad nepamiršt) ir pan. Baisiai daug reikalu visokiu. O forume užklausi geraširdžių kolegų ir gauni operatyvų atsakymą
Uzejau i maxima, nusipirkau 2 poras valytuvu, sumokejau net 17 lietuvisku doleriu (tai viena pora gaunas, jei gerai suskaiciavau, 8,5Lt. Uzsidejau, valo fantastiskai gerai :-D Aisku beremiai vizualiai buvo grazesni...
Briedis rašė:Uzejau i maxima, nusipirkau 2 poras valytuvu, sumokejau net 17 lietuvisku doleriu (tai viena pora gaunas, jei gerai suskaiciavau, 8,5Lt. Uzsidejau, valo fantastiskai gerai :-D Aisku beremiai vizualiai buvo grazesni...
Tik žiūrėk ar nebraižo paviršiaus mes panašiai taupydami sugadinom stiklą per pirmus pabraukimus. Bet čia negąsdinu
Briedis rašė:Nebraizo. Labai svelniai slysta valytuvai ir labai svariai nuvalo vandeni. Aisku nezinia kiek laiko jie tarnaus
reiškia vėliau braižis, labai greitai, ir dar nustos valyti. Na nebuna stbuklu
Aš buvau Autoaibė, Žirmūnose, ir o stebuklas - žieminiai valytuvai ir dar vokiški, anksčiau nesu matės. Pirkau
Briedis rašė:Nebraizo. Labai svelniai slysta valytuvai ir labai svariai nuvalo vandeni. Aisku nezinia kiek laiko jie tarnaus
Aš buvau Autoaibė, Žirmūnose, ir o stebuklas - žieminiai valytuvai ir dar vokiški, anksčiau nesu matės. Pirkau
o man autoaibe ju nerekomendavo. Autoaibeje perku jau 6 metus champion gumas. Keiciu kas puse metu.