Dziugesiukas rašė:Pas mane 2l Foris 2007m turėjau tokią pat bėdą. Už 150€ susitvarkiau prieš metus Kaune, Premus servise. Viskas toliau veikia be problėmų. Įdėjo antrinės oro sistemos emuliatorių (apgaviką). Antrinę sistemą sudaro oro kompresorius ir 2 vožtuvai. Tai labai dažnai tie vožtuvai sugenda. O jie labai brangūs. Kompresorius atrodo pigesnis. Bet tikrai yra pigiau dėti tą emuliatorių Premuse ir pamiršti šitą prabangią problemą visam laikui.
Labai gerai darai, kad neišvažinėji viso kuro iki dugno, nes juk kuro siurbliai yra aušinami, sutepami benzinu. Jeigu kuro mažai belieka, siurblys pradeda gaudyti orą, reiškia nebevyksta tas tepimas. Aš visada stengiuosi neišvažinėti daugiau nei iki pusės bako. Dar plius vasarą, siurbliam karštas oras, geriau kuo daugiau turėti benzino bake. Turėjau amerikoną Dodge caravan. Per karščius virš +30 laikant mažiau nei 3/4 bako siurbliukas bake imdavo net ūžti. Su pilnu baku to nebūdavo. Reiškia net labai svarbus yra kuro kiekis bake siurbliuko gyvenimui. Subaru gal tie siurbliukai yra neužmušami, nežinau ir nenorėčiau savu kailiu sužinoti
Išsiųsta naudojantis SM-C115 Tapatalk 4 Lt
ačiū, kad pasidalinai patirtimi.....

....ar greitai PREMUS-e atliko darbus? (man iš Alytaus būtų persudėtinga palikt mašiną, norėtųsi palaukt ir pasiimt tą pačią dieną)
iš tikro oro kompresorius ir padėvėtas brangus. Bet mane graužia mintis, kad , KAS BUS, JEI NUSIPIRKSIU ŠIĄ DALĮ, O VISTIEK DEGS CHEKAS? GAL APLINKINĖ KURI DALIS PAS MENA STREIKUOJA?( nes kai išėmė kompresorių visai iš mašinos, kai laikė rankose su pajungtu kažkokiu diagnostiniu aparatuku, TAI JIS VEIKĖ KUO PUIKIAUSIAI
Šrote vienas už 150 parduoda, kitas už 120, ....(neturiu patirties šrote pirkimo, tai vėl įdomu, ar pavyktų be "nuotykių " nusipirkt.).....