Sveiki, turėjau nelabai malonų nutikimą. Reikėjo pavalyti 2006 m. automatui, foresteriui, suportą, nes viena kaladėlė kartais neatšokdavo iki galo ir vaziuojant cypdavo. Pasistačiau garaze mašiną, pasikėliau gala, įsijungiau N pavarą ir sukinėjau į įvairias puses abu galinius ratus tikrindamas kuris iš jų cypia. Nustačius, viskas buvo suremontuota, tada nusprendžiau prasivaziuoti ir pasitikrinti ar viskas gerai. Esant bėgiui N pozicijai užsivedžiau mašiną ir ketinau užsipompuoti stabdžius, tačiau mašina iškarto šovė atbula eiga, aš pasimetes nuo tokio netikėtumo ant stabdzių, kurie aišku nestabdo, nes dar nebuvau spėjęs užpompuoti. Tik iš antro karto paspaudus stabdį pavyko sustabdyti masiną, tačia jau buvo vėlu, foriko subinė nunešė mano tvorą

gerai kad kablį turėjau kuris ir atliko tvoros griovimo funkciją. Paskui išnaujo užsivedus automobilį viskas gerai, kaip nieko ir nebūtu buvę. Kas čia buvo užėję mano mašiniukui, gal kažkas susiję su tuo ratų sukinėjimu į visas puses, ar koks kompas sudurniavo, trumpai sakant nieko nesuprantu, dabar bijau ir mašiną kaskart užvest. Help paaiškinkit kasnors

2006 m. Forester 2.5 XT AT