na taip cia is kazko irgi girdejau kad reikia investuot i anuos kad vaziuotu. na ziurint kur vaziuotu manau. plius gali rast is zmogaus jau ir su didesniais ratais. liftas paprastas keliu inchu darosi irgi paprastai kiek skaiciau . man atrodo kad tenai butent gai nieko nedaryt ir vaziuot , pvz CRD WJ dizelis kuris bus su varilockais , taigi visi 3 lockai, o pajero ceentra blokuoja ir galine bloka gali rast jau masinoj, tai ko jiem dar ten reikia per labai ? padangu kaip ir visom masinom. man didziausia baime varikliai , dizeliai neaiskus ir brangus remontai jauciu. arba koki WJ 4.7 benza su dujom paemus galima dar vazinet galbut. na as nezinau uz ka moket uz fori pvz kurio nepirkau ir nepirkciau vel imciau outbaka jei imciau subaru kita.
as daugiau pakeliaut toliau pavaziuot prie vandens kur pastovyklaut bet tuo paciu pravaziuot kur nors sunkesniais keliais, bet as ne tas kuri pamato purva ir galvoja kad man reikia i ten ilekti ir po to 2 val kapstytis is ten.
pvz WJ paprastas 2'' liftas padaromas savo rankom , padangos siek tiek didesnes ir jei turi varilockus daugiau nieko man ir nereiktu daryt kaip ir .
ar pajero panasaus lifto biudzetinio arba net be lifto tik su didesniais kazkiek ratais ne per dideliais , nereiktu nieko daugiau 32'

tikrai nebutu prie ju daug darbo kad tokius padaryt , o gal isvis jau padaryta paimt galima butu.
tik va kiti klausimai kai isigysi o po to tai elektrines problemos vis lys tai dar kokie siurbliai ar kiti dalykai kas kainuos nemazus pinigus, tada jau negerai.
subaru tuo klausimu dar nebuvo pas mane pas jokius meistrus tik detales ir viskas daroma pacio rankom.
ir gal cia tik as bet zeminanti pavara plius nors centrinis lockas o dar geriau ir galas tai su zeminancia pavara gali tokius dalykus pravaziuot ir uz vaziuot kur subaru tiesiog nudusta vietoj ir nejuda tolyn jei neisibegeji daugiau. tai cia kaip diena ir naktis skirtumas situ dalyku.