na va forikas vasara jau kaip ir istrauke. atejo laikas ziemai. klausimas.
kaip pasiruosiate ziemos sezonui? gal kokiais antikoroziniais, antidruskiniais ar dar kokiais nors anti purskiat. ir taip toliau.

O nafig viso to reikia? Jei nepazeista gamykline apsauga, nemanau, kad dar reikia ten kanors daryti.vidmukas rašė:laba ryta,
na va forikas vasara jau kaip ir istrauke. atejo laikas ziemai. klausimas.
kaip pasiruosiate ziemos sezonui? gal kokiais antikoroziniais, antidruskiniais ar dar kokiais nors anti purskiat. ir taip toliau.
Vienas zmogus "dirbantis" uz vairo ir daug mieste besimalantis irgi sake guminiu nenaudoja, nes apacioj dregme kaupias. Deda medziaginius, bet kadangi per diena ilipa, islipa daugybe kartu ir sniego prisinesa, o jis tirpsta viduj, tai kiekviena ryta po kilimeliu pakisa sena laikrasti, o vakare ismeta. Sako gerai surenka dregmeJonas6x6 rašė:guminiai kilimėliai po savim kaupia kondensatą. geriau jau žiemai nupirkti kokius belekokius medžiaginius, kuriuos pavasarį tiesiog išmesi
Tai ežeras po guminiais būna, medžiaga pati drėgmę sugeria. Jau seniai nenaudoju guminiųjaroslavas rašė:nesamone naudoti medžiaginius. Mano atvėju nesamonė. geriau kondensatas negu ežeras
Na ir kas gi bus :ojaroslavas rašė:na pabandisiu palikti medžiaginius, bet žiurėkit man jei aš busiu nepatenkintas :o