Jei būtų buvę 8,5-8 pločio ratlankis, tai ko gero eitų be rastafkių ...
Virš tonos arba nebus arba labai labai retai, tai ...evilkas rašė:15 mm. ET skirtumas gal ir nėra kritinis, bet su rastafkėm jis jau bus (kiek pamenu) 15+20 =35 mm. Jau žiaurokai, turint galvoje, kad svoriai bus virš tonos.
Man irgi prireikia 1-2 kartus į metus. Bet visdelto nusipirkau. Jau pats faktas, kad turiu ir galiu bet kada juo pasinaudoti, suteikia malonumąArvydas rašė:turiu ir aš kemperiuką sterckeman 3 vietų, liko po tėvo, nepirkau. Bet niekaip neprisiverčiu jį kažkur išsitemti, nes su savo auto ir su palapine labiau mėgstu kur nuošalesnes vietas, į kurias su nameliu jau būtų keblu privažiuoti. Va ir neapsispredžiu ar kada bebandyti su juo kur išvažiuoti
O tai čia tipo skaitosi kažkokie šustri? Man tai jie našarum atiteko, tai tikrai nežinau jų vertės. Juo labiau padangos padrožtos stipriai. Beja, kur būna tų dangtelių centrinei skylei uždengti? Įdomu, tie ten kažkokie standartiniai ar spec BMW?Eimazz555 rašė:Atsargiai su tokiais ratais, vdrug rasi nameli ant kaladziu
Outbackui (amerikonui) standartiškai 225/60-R16, taigi praktiškai 215/65 aukšris niekuo nesiskiria. Bent jau vizualiai neatskirsi. O nuotraukos su tomis padangomis yra šioje temoje, ten kur aprašyta kelionė į pajūrį. Dabar tik galines pakeičiau, bet dėjau tokių išmatavimų ir medelio, kaip ir buvo.tombak rašė:evilkas, tuo pačiu parodyk kaip atrodo outback'as su 215/65 padangomis. Turėtų būti šiek tiek paaugęs lyginant su 215/60. Nieko neliečia?