Sportinis filtras [emoji1]Arturas rašė:Pries parduodant, dazniausiai deda nauja filtra:
Išsiųsta naudojantis SM-C115 Tapatalk 4 Lt
Sportinis filtras [emoji1]Arturas rašė:Pries parduodant, dazniausiai deda nauja filtra:
Paguoda man čia pas mane toks dabar įdėtas, eit jau pasižiūrėt reik ar skylė tokio dydžio?Arturas rašė:Pries parduodant, dazniausiai deda nauja filtra:
Rašiau jau ir ne kartą, kad ant SG spyruokles nuo SF galima montuoti tik su sąlyga, kad bus keičiamas ir atraminis guolis nuo SF.suboksidas rašė:Amortikai tai tikrai dzin kokie, svarbu kad ne self-leveling. O vat svarbiausia ir yra spyruokles. Amerikono spyruoklės storesnės yra, tai RA 5761, jei dėsi kitas - pabandyk ir parašyk, nes visi dedasi šitas KYB spyruokles. http://www.foresterclub.lt/Nusėdęs_galas
O tai pas tave SG? Nes tada tai nežinau ar RA 5761 tiks ir pakils normaliai. Gali bandyt su tom spyruoklėm, pranešk kaip seksis.
Tada fantastika, reiks papildyti konspektą. Na teisingai, juk pas SG siaurejancios spyruokles....pas man i SF sudetos siaurejancios ir atraminis butent nuo SGGorbas rašė:Rašiau jau ir ne kartą, kad ant SG spyruokles nuo SF galima montuoti tik su sąlyga, kad bus keičiamas ir atraminis guolis nuo SF.suboksidas rašė:Amortikai tai tikrai dzin kokie, svarbu kad ne self-leveling. O vat svarbiausia ir yra spyruokles. Amerikono spyruoklės storesnės yra, tai RA 5761, jei dėsi kitas - pabandyk ir parašyk, nes visi dedasi šitas KYB spyruokles. http://www.foresterclub.lt/Nusėdęs_galas
O tai pas tave SG? Nes tada tai nežinau ar RA 5761 tiks ir pakils normaliai. Gali bandyt su tom spyruoklėm, pranešk kaip seksis.
Tada tikrai viskas tikssiluetaz rašė:Jo, SG pas mane... Tai reik tada KYB amortikų, KYB RA5761 spyruoklių ir dar senesnio SF foriko atraminių guolių?![]()
Kad nežinau ar bus daroma artimiausiu metu bent jau, nes čia išlaidos neblogos nusimato tada.. Atraminiai nauji po ~50eur, šrote net nežinau kiek, bet irgi. Turbūt dar važinės tėvukas su nusėdusiu galu.suboksidas rašė:Tada tikrai viskas tikssiluetaz rašė:Jo, SG pas mane... Tai reik tada KYB amortikų, KYB RA5761 spyruoklių ir dar senesnio SF foriko atraminių guolių?![]()
del aukscio pranesk kaip gausis
tik atraminiu nauju neimk.
Kodėl?haskis rašė:Geriau su NSO kontaktuok....