Pirkai iš salono naują?;)naujokė rašė:pas mane tik benzinas. ir nuvažiavusi mašina atrodo nedaug- tik 80 000.
Išsiųsta naudojantis SM-C115 Tapatalk 4 Lt
Pirkai iš salono naują?;)naujokė rašė:pas mane tik benzinas. ir nuvažiavusi mašina atrodo nedaug- tik 80 000.
Ne. Aš antra savininkėDziugesiukas rašė:Pirkai iš salono naują?;)naujokė rašė:pas mane tik benzinas. ir nuvažiavusi mašina atrodo nedaug- tik 80 000.
Tuomet, jeigu pirmasis savininkas buvo lietuvis, rida bus tikra, o jeigu parvaryta iš užsienio, netikėčiau ridos tikrumunaujokė rašė:
Ne. Aš antra savininkė
Dziugesiukas rašė:Tuomet, jeigu pirmasis savininkas buvo lietuvis, rida bus tikra, o jeigu parvaryta iš užsienio, netikėčiau ridos tikrumunaujokė rašė:
Ne. Aš antra savininkė
Super. Tada telieka nusiteikti kitam remontui ir apsispresti kokį variantą imsi;) tai galinių amortizatorių keitimas, jei dar nekeitei.naujokė rašė: Lietuvis
Su atmosferiniais, ne Turbo, bėda didesnė, ten kompą sunku apgauti.naujokė rašė:pas mane ne turbo,MindaugasM rašė:Oi pramintas kelias...
Paieškok forume, antrinė oro sistema.
Ten be siurbliuko dar ir du vožtuvai yra.
Turbo ar ne pas tave?
Bet kokiu atveju neverta investuoti į įrengimą, kuris dėl ekologijos normų praskiedžia išmetimo dujas grynu oru... Performansui tai neturi jokios įtakos.
Emuliatorius ir lauk. Nebent manai kas bezdalų skiedimas tikrai mažina taršą. Man atlaikė 3-4 metus nauji vožtuvai, dabar oro siurbliuko eilė atėjo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
2l benzinas
dar prisidėjo viena bėda : kai sustoju visiškai, t.y. ant laisvų apsukų prie šviesoforo laukiu eilėje, porą kartų užgęsta mašina. Turiu iš naujo užvest. Ar tai susiijusi bėda?
Man ir Džiugesiukas tą patį patarė dėl emuliatoriaus ....
Tam yra Premus už 150€haskis rašė:Nu tai nafig tas apgavikas uz 300..., voztuvas naujas- 140 plius pakeitimas ir jo pririsimas- 30, ir viso 170... siurbliukai dazniausiai tik uzkirmyja kai voztuvas pastriga ir tereikia ji pramankstinti ir suksis toliau...
Ar tik ne apie 20 val skambinai? Ir Tautvydą nuo mano foriko atitraukeinaujokė rašė:Ačiū, kad dalinatės patarimais
Jau sutariau su Tautvydu kitą savaitę remontą.Kai grįšiu, pasidalinsiu patirtimi...p.s pavyko vakar iš pirmo kart prisiskambint
19.20 skambinauBriedis rašė:Ar tik ne apie 20 val skambinai? Ir Tautvydą nuo mano foriko atitraukeinaujokė rašė:Ačiū, kad dalinatės patarimais
Jau sutariau su Tautvydu kitą savaitę remontą.Kai grįšiu, pasidalinsiu patirtimi...p.s pavyko vakar iš pirmo kart prisiskambint